Hokejové tričká len za 9,90 € !

Hokejoví nadšenci už teraz zháňajú fanúšikovské tričká, dresy alebo celé výbavy. Práve pre nich ponúka i-shop tricka.sme.sk kolekciu plnú oduševnených hokejových motívov.

Majstrovstvá sa blížia a nadšenie z prichádzajúcich zápasov sa postupne vkráda do slovenských domácností. Prvý krát v našej histórii sa tu bude odohrávať taký dôležitý šampionát. Na počesť tejto veľkolepej udalosti sme pre návštevníkov tricka.sme.sk znížili ceny hokejových tričiek len  na 9,90 € ! Neváhajte a poďte si prezrieť jedinečnú kolekciu plnú humoru a hokejovej eufórie, ktorá sa v nás celý rok tlie a konečne môže vyraziť na povrch! Verte, že každý z vás si príde na svoje a nebude vedieť odolať. Prvý krát máte možnosť povzbudzovať svoj tím priamo na slovenskej pôde! Kto vie, kedy sa takáto skvelá príležitosť opäť zopakuje.

Originálna hokejová kolekcia

Fanúšikovia sa budú obliekať do národných farieb, aby dali celému svetu na známosť, ktorému tímu držia palce. Hokejoví nadšenci už teraz zháňajú fanúšikovské tričká, dresy alebo celé výbavy. Práve pre nich je určená kolekcia plná oduševnených hokejových motívov.  Stačí, ak si v pohodlí vášho domova naťukáte do prehliadača tricka.sme.sk a nákup môže začať. Kolekcia je určená dámam aj pánom, pretože v každom z nás sa skrýva hokejový duch a domáci tím predsa nemôžeme nechať bez podpory.

Kreativita a tvrdá práca

Už ste nakupovali cez webovú stránku tricka.sme.sk? Nie?! Potom je ten najvyšší čas. V jednoduchom on-line dizajnéri si môžete vybrať z viac ako 2600 motívov. Vytvoriť si tričká, hrnčeky, mikiny, podložky, kľúčenky, macíkov a rôzne iné produkty, ktoré vás potešia a oceníte ich vysokú kvalitu. Motívy sú neustále  dopĺňané. Grafici tvrdo pracujú, aby uspokojili potreby náročných zákazníkov. Webový portál tricka.sme.sk sa stará o to, aby bola verejnosť informovaná o všetkých novinkách a jeho pracovníci zo seba dennodenne vydávajú maximum, aby boli produkty vyrobené kvalitne a dodané na čas. Snažia sa skĺbiť kvalitu s rýchlosťou ako aj originalitu s dobrým vkusom.

(pr)

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.