Aj malí podnikatelia môžu mať veľké plány

Aj najlepší podnikateľský biznis plán má svoje úskalia. Obyčajne sú to financie. Živnostníci alebo malé firmy však už nemusia zápasiť s nedostatkom peňazí.

Aj najlepší podnikateľský biznis plán má svoje úskalia. Obyčajne sú to financie. Živnostníci alebo malé firmy však už nemusia zápasiť s nedostatkom peňazí. Práve teraz majú ideálnu príležitosť získať od banky výhodný úver a investovať do rozvoja svojej firmy.

Úver bez dokladov o použití poskytnutých peňazí
Práve pre menšie firmy a drobných podnikateľov je určený bezúčelový úver pre podnikateľov. Finančná injekcia od Slovenskej sporiteľne môže byť vo výške až 200 tisíc eur, a to bez dokladov
o účele použitia finančných prostriedkov. Navyše až do 15. mája 2011 môžu ušetriť 50 % zo spracovateľského poplatku. Konkrétna výška bezúčelového úveru pre podnikateľov závisí od finančnej kondície firmy. Úver môžu podnikatelia získať aj bez zabezpečenia, a to so splatnosťou až do 4 rokov. Ak ale dokážu úver zabezpečiť nehnuteľným majetkom, splatnosť sa môže predĺžiť až na 10 rokov, pri výhodnejšej úrokovej sadzbe a pri vyššom objeme úveru. Zabezpečenie úveru však nie je
v Slovenskej sporiteľni podmienkou získania úveru. Banka dokáže klientom vyjsť v ústrety aj pri nastavení výšky a periodicity splátok.

Iba silná banka posunie vaše podnikanie ďalej

Veľká banka so skúsenosťami a zahraničným know-how dokáže „naštartovať” každý kvalitný podnikateľský zámer. Podnikatelia, ktorí sa rozhodnú pre Slovenskú sporiteľňu, získajú kvalitné finančné poradenstvo a možnosť vyberať si z niekoľkých druhov úverov. Tým, ktorí aktívne využívajú svoj podnikateľský účet, banka vypočíta výšku úveru  na základe obratov, ktoré sa na účte vykonajú. Podnikateľ potom môže čerpať finančné prostriedky vo forme bezúčelového úveru pre podnikateľov alebo vo forme povoleného prečerpania. Ide o oveľa k jednoduchší a rýchlejší spôsob získania finančných prostriedkov, keďže stačí predložiť minimálny počet dokladov a nie sú potrebné ani finančné výkazy. Na získanie potrebných peňazí môže stačiť klientovi jedna návšteva banky. Okrem výhodného financovania dokáže banka podnikateľom výhodne zhodnotiť voľné finančné zdroje a ušetriť čas pri spravovaní firemných  financií vedných na podnikateľskom účte s prístupom cez elektronické bankovníctvo vrátane mini verzie internetbankingu pre smart telefóny. A to všetko v najširšej bankovej sieti na Slovensku.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 704
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 529
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 155
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 747
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 005
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 838
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 7 810
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 549
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 1 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 15 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

23 h
SkryťZatvoriť reklamu