Tapetujte s noblesou

Posledné roky prinášajú úplne nové možnosti a pohľady na tieto „šaty pre steny“. Nechajte sa inšpirovať a vdýchnite novú atmosféru aj do vašej spálne či obývačky. Ako na to?

Nové inšpiratívne možnosti

Neoddeliteľnou súčasťou moderného interiérového dizajnu sa opäť stávajú tapety. Horúcou novinkou sú najmä personalizované fototapety. Pri vyberaní vhodného doplnku sa už nemusíte obmedzovať len istým typom vzoru alebo farbou. Svoju fantáziu môžete mať pri nových službách úplne voľnú. Veľkoplošný obrázok rozkvitnutého kvetu alebo panorámy metropoly vdýchne vašim stenám úplne nový pocit. Do spálne sa hodia pokojnejšie a prírodné motívy, ale obývačku môžete zariadiť oveľa dobrodružnejšie, napríklad v štýle romantickej ulice v Paríži. Rozsiahlu inšpiráciu a kvalitné služby vám ponúka nový portál www.obrazynamieru.sk.

Praktické výhody tapiet

Medzi ďalšie výhody tapiet patrí najmä tlmenie hluku, ale aj zakrytie drobných defektov stien. Tapety si môžete navrhnúť na hladký alebo štruktúrovaný papier, ale aj textilný podklad. Ten dodá vašim stenám veľmi jemný a luxusný rozmer.

Tapety nemusíte použiť na všetky steny, ale aj vhodne doplniť rôznymi motívmi len časť miestnosti. Ani v tomto smere sa nekladú medze vašej fantázií. Môžete si vybrať z viac ako 20 000 inšpirácií na stránke www.obrazynamieru.sk a do 7 pracovných dní máte svoje tapety u vás doma.

ryby.jpg

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.