Tapetujte s noblesou

Posledné roky prinášajú úplne nové možnosti a pohľady na tieto „šaty pre steny“. Nechajte sa inšpirovať a vdýchnite novú atmosféru aj do vašej spálne či obývačky. Ako na to?

Nové inšpiratívne možnosti

Neoddeliteľnou súčasťou moderného interiérového dizajnu sa opäť stávajú tapety. Horúcou novinkou sú najmä personalizované fototapety. Pri vyberaní vhodného doplnku sa už nemusíte obmedzovať len istým typom vzoru alebo farbou. Svoju fantáziu môžete mať pri nových službách úplne voľnú. Veľkoplošný obrázok rozkvitnutého kvetu alebo panorámy metropoly vdýchne vašim stenám úplne nový pocit. Do spálne sa hodia pokojnejšie a prírodné motívy, ale obývačku môžete zariadiť oveľa dobrodružnejšie, napríklad v štýle romantickej ulice v Paríži. Rozsiahlu inšpiráciu a kvalitné služby vám ponúka nový portál www.obrazynamieru.sk.

Praktické výhody tapiet

Medzi ďalšie výhody tapiet patrí najmä tlmenie hluku, ale aj zakrytie drobných defektov stien. Tapety si môžete navrhnúť na hladký alebo štruktúrovaný papier, ale aj textilný podklad. Ten dodá vašim stenám veľmi jemný a luxusný rozmer.

Tapety nemusíte použiť na všetky steny, ale aj vhodne doplniť rôznymi motívmi len časť miestnosti. Ani v tomto smere sa nekladú medze vašej fantázií. Môžete si vybrať z viac ako 20 000 inšpirácií na stránke www.obrazynamieru.sk a do 7 pracovných dní máte svoje tapety u vás doma.

ryby.jpg

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.