Poistenie auta za babku už iba do konca marca

Na uzavretie najlacnejšieho povinného zmluvného poistenia majú vodiči len pár dní. Prvá online poisťovňa na Slovensku Genertel ponúka garantovanú cenu do štvrtka 31. marca.

Na uzavretie najlacnejšieho povinného zmluvného poistenia majú vodiči už len pár dní. Prvá výlučne online poisťovňa na Slovensku Genertel ponúka garantovanú cenu na poistenie PZP iba do štvrtka 31. marca.

Každý majiteľ vozidla od 80 kW a do 2 250 kg, ktorý má viac ako 29 rokov a päťročný bezškodový priebeh, môže získať najlacnejšie povinné zmluvné poistenie na slovenskom trhu. „Ak záujemca nájde niekde výhodnejšiu ponuku a preukáže to, vrátime mu rozdiel a poistíme ho s extra 5-percentnou zľavou,“ povedal marketingový riaditeľ Samuel Martiš.

Okrem možnosti uzavrieť poistenie v pohodlí domova je veľkou výhodou akčnej ponuky Genertel na povinné zmluvné poistenie aj fakt, že svoje auto si môžete poistiť už teraz za najvýhodnejšiu cenu i napriek tomu, že vaše súčasné PZP vyprší napríklad až v novembri tohto roku. „Stačí, keď si pri uzatvorení ponuky zákazník vyberie, od kedy chce, aby mu poistenie platilo,“ vysvetlil Samuel Martiš.

Výhodou online poisťovne Genertel, ktorá na Slovensku pôsobí od októbra 2010, je jednoduchosť a dostupnosť. Svoje služby poskytuje cez internet alebo telefón s podporou moderných informačných technológií, ktoré znižujú náklady. Práve z tohto dôvodu sa zákazníci môžu tešiť atraktívnym poistným cenám. Stačí kliknúť na www.genertel.sk alebo zavolať na číslo 0850 555 555.

Pri uzavretí poistnej zmluvy nie je potrebný žiadny podpis, či sprostredkovateľ a nečaká vás dlhé čakanie v rade. Poistený ste za pár minút a poistenie nadobúda platnosť ihneď po odkliknutí alebo dohode s operátorom. Zmluva, ako aj zelená a biela karta prídu obratom na váš email a do pár dní aj poštou, pričom zaplatiť môžete až do 30-tich dní.

Viac na Genertel.sk

Atos a Google Cloud nadviazali globálne partnerstvo

Podnikom vďaka tomu poskytnú bezpečný hybridný cloud, riešenia pre spoluprácu i strojové učenie

Košice majú svoju prvú Kozlovnu s najdlhším výčapom

Majestátna socha kozla pozerajúceho sa na všetkých naokolo, kovový reliéf s kopýtkami na stenách či jeden z najdlhších výčapov.

V špeciálnom kole sú vyčlenené 4 milióny € pre kotly a čerpadlá

Ak chcete príspevok z projektu Zelená domácnostiam, o poukážku žiadajte v máji.

NBS od leta opäť sprísňuje hypotéky. Viete čo vás čaká?

Od 1. júla 2018 sa opäť sprísňujú pravidlá hypoték. Ak ste doteraz váhali, či kúpiť nehnuteľnosť, rozhodnite sa čím skôr.