Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Garantovaná najlepšia cena PZP pre autá nad 80kw

Do 15. marca online poisťovňa Genertel.sk garantuje najnižšiu cenu povinného zmluvného poistenia pre osobné automobily s výkonom motora nad 80kw a do celkovej hmotnosti 2 250 kg.

Do 15. marca online poisťovňa Genertel.sk garantuje najnižšiu cenu povinného zmluvného poistenia pre osobné automobily s výkonom motora nad 80kw a do celkovej hmotnosti 2 250 kg. Záujemcovia o poistenie musia mať viac ako 29 rokov a päťročný bezškodový priebeh na PZP.

Ak v inej poisťovni nájdete lacnejšie PZP a preukážete nám to, vrátime vám rozdiel a poistíme vás s extra 5 % zľavou. Výhodné poistenie od Genertelu získa prvých pätnásť poistencov počas jedného dňa,“ povedal marketingový manažér poisťovne Genertel.sk Samuel Martiš.

Podrobnejšie informácie o podmienkach akcie nájdete na internetovej stránke www.genertel.sk

Výhodou online poisťovne Genertel je jednoduchosť a dostupnosť. Svoje služby poskytuje cez internet alebo telefón s podporou moderných informačných technológií, ktoré znižujú náklady. Práve z tohto dôvodu sa zákazníci môžu tešiť atraktívnym poistným cenám. Stačí kliknúť na genertel.sk alebo zavolať na číslo 0850 555 555. Pri uzavretí poistnej zmluvy nie je potrebný žiadny podpis, či sprostredkovateľ a nečaká vás dlhé čakanie v rade. Poistený ste za pár minút a poistenie nadobúda platnosť ihneď po odkliku alebo dohode s operátorom. Zmluva, ako aj zelená a biela karta prídu obratom na váš email a do pár dní aj poštou, pričom zaplatiť môžete až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Na slovenskom trhu pôsobí samostatne a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu online poistenia.

Viac informácií na www.genertel.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH