Garantovaná najlepšia cena PZP pre autá nad 80kw

Do 15. marca online poisťovňa Genertel.sk garantuje najnižšiu cenu povinného zmluvného poistenia pre osobné automobily s výkonom motora nad 80kw a do celkovej hmotnosti 2 250 kg.

Do 15. marca online poisťovňa Genertel.sk garantuje najnižšiu cenu povinného zmluvného poistenia pre osobné automobily s výkonom motora nad 80kw a do celkovej hmotnosti 2 250 kg. Záujemcovia o poistenie musia mať viac ako 29 rokov a päťročný bezškodový priebeh na PZP.

Ak v inej poisťovni nájdete lacnejšie PZP a preukážete nám to, vrátime vám rozdiel a poistíme vás s extra 5 % zľavou. Výhodné poistenie od Genertelu získa prvých pätnásť poistencov počas jedného dňa,“ povedal marketingový manažér poisťovne Genertel.sk Samuel Martiš.

Podrobnejšie informácie o podmienkach akcie nájdete na internetovej stránke www.genertel.sk

Výhodou online poisťovne Genertel je jednoduchosť a dostupnosť. Svoje služby poskytuje cez internet alebo telefón s podporou moderných informačných technológií, ktoré znižujú náklady. Práve z tohto dôvodu sa zákazníci môžu tešiť atraktívnym poistným cenám. Stačí kliknúť na genertel.sk alebo zavolať na číslo 0850 555 555. Pri uzavretí poistnej zmluvy nie je potrebný žiadny podpis, či sprostredkovateľ a nečaká vás dlhé čakanie v rade. Poistený ste za pár minút a poistenie nadobúda platnosť ihneď po odkliku alebo dohode s operátorom. Zmluva, ako aj zelená a biela karta prídu obratom na váš email a do pár dní aj poštou, pričom zaplatiť môžete až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Na slovenskom trhu pôsobí samostatne a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu online poistenia.

Viac informácií na www.genertel.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.