Nezostaň ONLINE, keď môžeš byť LIVE na NDK 2011

Národné Dni Kariéry 2011 – kvalitný pracovný veľtrh pre mladých ľudí. Už 9. a 10. marca sa zaplnia priestory bratislavskej Incheby návštevníkmi, ktorí sa chystajú úspešne odštartovať svoju kariéru.

Hľadáš si job cez pracovné portály? Patríš medzi uchádzačov o prácu, ktorí sa obmedzili na vyhľadávanie zamestnania online? Tento prístup má výhody - človek si dokáže nájsť množstvo pracovných ponúk v pohodlí domova a potrebuje na to len pár kliknutí. Možno hneď nenájdeš voľnú pozíciu  u tvojho vysnívaného zamestnávateľa, ale začať niekde musíš.

Vieš koho však personalisti vo firmách a HR agentúry naozaj hľadajú? Príď sa ich opýtať na Národné Dni Kariéry 2011. Na podujatí sa nudiť naozaj nebudeš! Môžeš ukázať svoje schopnosti v rámci bohatého sprievodného programu na firemných tréningoch, pri riešeniach prípadových štúdií, opýtať sa na internship programy, či výberový proces u viac ako 50 spoločností, ktoré budú na veľtrhu vystavovať.

Na NDK ťa čakajú 4 najväčšie slovenské banky, 4 najväčšie audítorské spoločnosti, najväčšie telekomunikačné, IT, strojárenské, či consulting spoločnosti. Svoju kariéru môžeš začať vo firmách ako Accenture, AT&T, DELL, IBM, Lidl, PricewaterhouseCoopers, Slovak Telekom alebo VÚB banka. Všetky tieto firmy, ale aj mnohé iné môžeš nájsť pod jednou strechou 9. a 10. marca bratislavskej Inchebe Expo alebo tento rok prvýkrát 6. a 7. aprílaHoteli Centrum v Košiciach.

Vŕta Ti v hlave dobrý podnikateľský nápad, no nevieš ako na to? Potom je tu pre teba program Rozbehni sa, v rámci ktorého svoj recept na úspech predstaví niekoľko úspešných podnikateľov. Ak sa chystáš zamestnať pomôžu ti rady od odborného garanta podujatia – personálnej agentúry Lugera & Maklér. Ešte stále váhaš? Zaregistruj sa na stránke www.ndk.sk a budeš zaradený do zlosovania o vecné ceny alebo pošli svoj životopis na cv@aiesec.sk a vyhraj v súťaži TOP životopis NDK.

Desiatky firiem, zaujímavý program, mnoho cien a navyše možnosť cestovať z NDK 2011 domov zadarmo je to, čo ti tento ročník pracovného veľtrhu ponúka. Nezostaň ONLINE, ale buď LIVE na NDK 2011! Organizátorom v poradí už 16. ročníka je najväčšia medzinárodná študentmi riadená študentská nezisková organizácia AIESEC. Viac info na www.ndk.sk.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.