Pondelok, 20. marec, 2023 | Meniny má Víťazoslav

Nezostaň ONLINE, keď môžeš byť LIVE na NDK 2011

Národné Dni Kariéry 2011 – kvalitný pracovný veľtrh pre mladých ľudí. Už 9. a 10. marca sa zaplnia priestory bratislavskej Incheby návštevníkmi, ktorí sa chystajú úspešne odštartovať svoju kariéru.

Hľadáš si job cez pracovné portály? Patríš medzi uchádzačov o prácu, ktorí sa obmedzili na vyhľadávanie zamestnania online? Tento prístup má výhody - človek si dokáže nájsť množstvo pracovných ponúk v pohodlí domova a potrebuje na to len pár kliknutí. Možno hneď nenájdeš voľnú pozíciu  u tvojho vysnívaného zamestnávateľa, ale začať niekde musíš.

Vieš koho však personalisti vo firmách a HR agentúry naozaj hľadajú? Príď sa ich opýtať na Národné Dni Kariéry 2011. Na podujatí sa nudiť naozaj nebudeš! Môžeš ukázať svoje schopnosti v rámci bohatého sprievodného programu na firemných tréningoch, pri riešeniach prípadových štúdií, opýtať sa na internship programy, či výberový proces u viac ako 50 spoločností, ktoré budú na veľtrhu vystavovať.

Na NDK ťa čakajú 4 najväčšie slovenské banky, 4 najväčšie audítorské spoločnosti, najväčšie telekomunikačné, IT, strojárenské, či consulting spoločnosti. Svoju kariéru môžeš začať vo firmách ako Accenture, AT&T, DELL, IBM, Lidl, PricewaterhouseCoopers, Slovak Telekom alebo VÚB banka. Všetky tieto firmy, ale aj mnohé iné môžeš nájsť pod jednou strechou 9. a 10. marca bratislavskej Inchebe Expo alebo tento rok prvýkrát 6. a 7. aprílaHoteli Centrum v Košiciach.

Vŕta Ti v hlave dobrý podnikateľský nápad, no nevieš ako na to? Potom je tu pre teba program Rozbehni sa, v rámci ktorého svoj recept na úspech predstaví niekoľko úspešných podnikateľov. Ak sa chystáš zamestnať pomôžu ti rady od odborného garanta podujatia – personálnej agentúry Lugera & Maklér. Ešte stále váhaš? Zaregistruj sa na stránke www.ndk.sk a budeš zaradený do zlosovania o vecné ceny alebo pošli svoj životopis na cv@aiesec.sk a vyhraj v súťaži TOP životopis NDK.

Desiatky firiem, zaujímavý program, mnoho cien a navyše možnosť cestovať z NDK 2011 domov zadarmo je to, čo ti tento ročník pracovného veľtrhu ponúka. Nezostaň ONLINE, ale buď LIVE na NDK 2011! Organizátorom v poradí už 16. ročníka je najväčšia medzinárodná študentmi riadená študentská nezisková organizácia AIESEC. Viac info na www.ndk.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Amazon v Seredi dáva veciam druhý život
  2. Katka so vzácnym ochorením: Rozhodla som sa, že deti mať nebudem
  3. Ako riešia krízu v zahraničí? Nižšia daň, zľavy z odvodov, zmrazená cena potravín
  4. Ako môžu elektromobily znížiť náklady vašej firmy?
  5. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife
  6. Čím je Azúrové pobrežie tak príťažlivé? Zistíte po pár chvíľach
  7. Náš mobil môžu ovládať na diaľku, ale dá sa tomu zabrániť
  8. Tipuj dedinský futbal online a vyhraj zájazd na Ligu majstrov
  1. Spoločnosť AGEL SK a VŠZaSP podpísali zmluvu o spolupráci
  2. Čo všetko potrebujete vedieť, ak chcete tehlovú fasádu
  3. Bývanie, ktoré má všetkých "5P"
  4. Nový e-book od BaseLinker Kompletný sprievodca po marketplacoch
  5. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife
  6. Ako môžu elektromobily znížiť náklady vašej firmy?
  7. Verve services - upratovacia firma, ktorá vznikla z nuly
  8. Kedy s dieťaťom prvýkrát k zubárovi? Odpoveď vás prekvapí
  1. Doba nízkych úrokov je späť. Garantovaná hypotéka 1,49% 13 487
  2. Náš mobil môžu ovládať na diaľku, ale dá sa tomu zabrániť 13 006
  3. Ako riešia krízu v zahraničí? Nižšia daň, zmrazená cena potravín 10 929
  4. Čím je Azúrové pobrežie tak príťažlivé? Zistíte po pár chvíľach 9 004
  5. Jednoznačný recept na úspech? Buďte pripravení prispôsobiť sa 7 702
  6. Aké sú NAJ slovenské chute? Prezradili ich známi výrobcovia 5 519
  7. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife 3 066
  8. Amazon v Seredi dáva veciam druhý život 2 581
SkryťVypnúť reklamu

Týka sa vedeckovýskumnej a vzdelávacej oblasti a taktiež prepojenia teórie s praxou.

11 h

Fasáda je viac ako len estetický prvok domu.

INZERCIA 12 h

Priamo pod svahmi Devínskej Kobyly vyrastie projekt Stockerka. Ide o výnimočné bývanie, ktoré disponuje skvelými parametrami.

14 h
SkryťZatvoriť reklamu