Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Nezostaň ONLINE, keď môžeš byť LIVE na NDK 2011

Národné Dni Kariéry 2011 – kvalitný pracovný veľtrh pre mladých ľudí. Už 9. a 10. marca sa zaplnia priestory bratislavskej Incheby návštevníkmi, ktorí sa chystajú úspešne odštartovať svoju kariéru.

Hľadáš si job cez pracovné portály? Patríš medzi uchádzačov o prácu, ktorí sa obmedzili na vyhľadávanie zamestnania online? Tento prístup má výhody - človek si dokáže nájsť množstvo pracovných ponúk v pohodlí domova a potrebuje na to len pár kliknutí. Možno hneď nenájdeš voľnú pozíciu  u tvojho vysnívaného zamestnávateľa, ale začať niekde musíš.

Vieš koho však personalisti vo firmách a HR agentúry naozaj hľadajú? Príď sa ich opýtať na Národné Dni Kariéry 2011. Na podujatí sa nudiť naozaj nebudeš! Môžeš ukázať svoje schopnosti v rámci bohatého sprievodného programu na firemných tréningoch, pri riešeniach prípadových štúdií, opýtať sa na internship programy, či výberový proces u viac ako 50 spoločností, ktoré budú na veľtrhu vystavovať.

Na NDK ťa čakajú 4 najväčšie slovenské banky, 4 najväčšie audítorské spoločnosti, najväčšie telekomunikačné, IT, strojárenské, či consulting spoločnosti. Svoju kariéru môžeš začať vo firmách ako Accenture, AT&T, DELL, IBM, Lidl, PricewaterhouseCoopers, Slovak Telekom alebo VÚB banka. Všetky tieto firmy, ale aj mnohé iné môžeš nájsť pod jednou strechou 9. a 10. marca bratislavskej Inchebe Expo alebo tento rok prvýkrát 6. a 7. aprílaHoteli Centrum v Košiciach.

Vŕta Ti v hlave dobrý podnikateľský nápad, no nevieš ako na to? Potom je tu pre teba program Rozbehni sa, v rámci ktorého svoj recept na úspech predstaví niekoľko úspešných podnikateľov. Ak sa chystáš zamestnať pomôžu ti rady od odborného garanta podujatia – personálnej agentúry Lugera & Maklér. Ešte stále váhaš? Zaregistruj sa na stránke www.ndk.sk a budeš zaradený do zlosovania o vecné ceny alebo pošli svoj životopis na cv@aiesec.sk a vyhraj v súťaži TOP životopis NDK.

Desiatky firiem, zaujímavý program, mnoho cien a navyše možnosť cestovať z NDK 2011 domov zadarmo je to, čo ti tento ročník pracovného veľtrhu ponúka. Nezostaň ONLINE, ale buď LIVE na NDK 2011! Organizátorom v poradí už 16. ročníka je najväčšia medzinárodná študentmi riadená študentská nezisková organizácia AIESEC. Viac info na www.ndk.sk.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.