Nezostaň ONLINE, keď môžeš byť LIVE na NDK 2011

Národné Dni Kariéry 2011 – kvalitný pracovný veľtrh pre mladých ľudí. Už 9. a 10. marca sa zaplnia priestory bratislavskej Incheby návštevníkmi, ktorí sa chystajú úspešne odštartovať svoju kariéru.

Hľadáš si job cez pracovné portály? Patríš medzi uchádzačov o prácu, ktorí sa obmedzili na vyhľadávanie zamestnania online? Tento prístup má výhody - človek si dokáže nájsť množstvo pracovných ponúk v pohodlí domova a potrebuje na to len pár kliknutí. Možno hneď nenájdeš voľnú pozíciu  u tvojho vysnívaného zamestnávateľa, ale začať niekde musíš.

Vieš koho však personalisti vo firmách a HR agentúry naozaj hľadajú? Príď sa ich opýtať na Národné Dni Kariéry 2011. Na podujatí sa nudiť naozaj nebudeš! Môžeš ukázať svoje schopnosti v rámci bohatého sprievodného programu na firemných tréningoch, pri riešeniach prípadových štúdií, opýtať sa na internship programy, či výberový proces u viac ako 50 spoločností, ktoré budú na veľtrhu vystavovať.

Na NDK ťa čakajú 4 najväčšie slovenské banky, 4 najväčšie audítorské spoločnosti, najväčšie telekomunikačné, IT, strojárenské, či consulting spoločnosti. Svoju kariéru môžeš začať vo firmách ako Accenture, AT&T, DELL, IBM, Lidl, PricewaterhouseCoopers, Slovak Telekom alebo VÚB banka. Všetky tieto firmy, ale aj mnohé iné môžeš nájsť pod jednou strechou 9. a 10. marca bratislavskej Inchebe Expo alebo tento rok prvýkrát 6. a 7. aprílaHoteli Centrum v Košiciach.

Vŕta Ti v hlave dobrý podnikateľský nápad, no nevieš ako na to? Potom je tu pre teba program Rozbehni sa, v rámci ktorého svoj recept na úspech predstaví niekoľko úspešných podnikateľov. Ak sa chystáš zamestnať pomôžu ti rady od odborného garanta podujatia – personálnej agentúry Lugera & Maklér. Ešte stále váhaš? Zaregistruj sa na stránke www.ndk.sk a budeš zaradený do zlosovania o vecné ceny alebo pošli svoj životopis na cv@aiesec.sk a vyhraj v súťaži TOP životopis NDK.

Desiatky firiem, zaujímavý program, mnoho cien a navyše možnosť cestovať z NDK 2011 domov zadarmo je to, čo ti tento ročník pracovného veľtrhu ponúka. Nezostaň ONLINE, ale buď LIVE na NDK 2011! Organizátorom v poradí už 16. ročníka je najväčšia medzinárodná študentmi riadená študentská nezisková organizácia AIESEC. Viac info na www.ndk.sk.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.