Výhodné sporenie s EXTRA úrokom!

Slováci v súčasnosti neutrácajú tak ako kedysi, hľadajú skôr možnosti, ako svoje peniaze zhodnocovať a zabezpečiť sa na horšie časy. To sa odráža aj na zvýšenom záujme o sporenie. Ľudia si viac uvedomujú, aké dôležité je vytvárať si finančnú rezervu do budúcnosti. Pri dostupnosti prostriedkov kladú dôraz aj na čo najlepšie zhodnocovanie, preto hľadajú alternatívy v sporiacich produktoch.

Sporte pravidelne v malom a užívajte si vo veľkom

Dôležitejšie ako výška sumy, je naučiť sa odkladať si pravidelne každý mesiac a takto si postupne vytvárať finančnú rezervu. Nie je pritom nevyhnutné sporiť si vo veľkých sumách, postačí už aj niekoľko eur mesačne. Aj pravidelné sporenie menších súm totiž dokáže časom vytvoriť bohatstvo a finančne sa tak zabezpečiť pre prípad neočakávaných udalostí.

Ak sa rozhodnete odkladať si mesačne určitú čiastku zo svojich príjmov, ČSOB vám na tento účel ponúka výhodný sporiaci účet, na ktorom budú vaše peniaze zhodnocované EXTRA úrokovou sadzbou 2 % p. a., pričom garancia tejto sadzby trvá až do konca marca 2011. Na jej získanie si stačí otvoriť sporiaci účet s EXTRA úročením a pravidelne si naň mesačne vkladať od 15 do 500 eur.

„Čas sú peniaze“!

Jedným z odporúčaní pre dôsledné zaobchádzanie s vlastnými financiami je aj rozkladanie úspor do viacerých produktov s rôznymi lehotami viazanosti. Takúto možnosť môžu klienti do konca januára 2011 využiť aj v ČSOB, ktorá im ponúka kombinovanú ponuku zvýhodneného ročného termínovaného vkladu s úrokovou sadzbou až 3 % p. a. a vybraného investičného produktu. Na zvýhodnenú úrokovú sadzbu má nárok každý, kto aspoň polovicu svojej investície zároveň vloží aj do niektorého z definovaných podielových fondov ČSOB Asset Managementu alebo investičného životného poistenia ČSOB Invest Garant od ČSOB Poisťovne.

Viac informácií nájdete na www.csob.sk

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.