Streda, 29. január, 2020 | Meniny má Gašpar

Farmárska kolekcia teraz aj na tricka.sme.sk

Webová stránka tricka.sme.sk sa snaží ponúknuť svojim zákazníkom stále niečo nové. Práve preto je tu teraz farmárska kolekcia plná humoru a jedinečnej grafiky.

Webová stránka tricka.sme.sk sa snaží ponúknuť svojim zákazníkom stále niečo nové. Práve preto je tu teraz farmárska kolekcia plná humoru a jedinečnej grafiky. Okrem veselej karikatúry farmárky Martinky, ktorá zaujala celé Slovensko, vás zabavia aj ďalšie originálne motívy s vtipnými textami. Neváhajte a presvedčte sa na vlastné oči. Nemusíte kvôli tomu ani vychádzať z domu. Stačí ak si do vášho prehliadača naťukáte tricka.sme.sk a prehliadka sa môže začať.

Teraz o 30% lacnejšie!

Náš zákazník, náš pán. Týmto mottom sa riadi každý pracovník spravujúci elektronický obchod tricka.sme.sk. Aby sa zákazník skutočne cítil ako pán, obdrží teraz pri každom nákupe cez web stránku zľavu 30% na ľubovoľný produkt. Marketingový manažér Peter Hegyi sa chce touto formou odvďačiť čitateľom spravodajského portálu www. sme.sk za ich priazeň a spríjemniť kupujúcim štart do nového roka.

Originálne tričká a kolekcie

Ešte stále ste nemali možnosť nakupovať cez webovú stránku tricka.sme.sk? Potom je ten najvyšší čas. Poskytne vám priestor na to, aby ste sa v pohodlí svojho domova či kancelárie stali malými návrhármi. V jednoduchom on-line dizajnéri si môžete vybrať z viac ako 2500 motívov. Vytvoriť pre seba a svojich blízkych tričká, hrnčeky, mikiny, tašky a rôzne iné produkty, ktoré vás potešia a oceníte ich vysokú kvalitu. Ak vám táto široká škála nestačí, môžete používať vlastné obrázky, texty alebo fotografie. Na našom on-line portáli sa fantázii medze nekladú.

(PR)

Peniaze z poistky môžete dostať rýchlejšie. Poradíme vám ako

Škodu musí poisťovňa preplatiť do pätnástich dní.

Platiť kartou môžete odteraz štýlovo

Nové dizajny platobných kariet prinášajú krásu do vašich peňaženiek.

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.