Kúpila si internet, dostala k nemu BMW

Keď podpisovala zmluvu na pripojenie k internetu, ešte netušila, že k rýchlemu internetu dostane aj rýchle auto.

Slovanet slávnostne odovzdal nový automobil BMW jeho výherkyni v celoročnej súťaži. Vyhrať ho mohli všetci noví zákazníci Slovanetu aj tí, ktorí si od marca 2010 obnovili zmluvný záväzok. Každý mesiac spomedzi nich Slovanet zároveň vyžreboval aj nového majiteľa LCD televízora Samsung alebo mininotebooku značky Asus.

Po notebookoch a televízoroch nádielku nakoniec Slovanet zavŕšil automobilom BMW, s ktorým sa verejnosť mohla stretnúť aj počas letnej roadshow Slovanetu po vybraných slovenských mestách. „V Slovanete sa vždy snažíme zákazníkom ponúknuť viac ako len kvalitné služby za dobrú cenu. Práve preto sme sa rozhodli, že dáme zákazníkom možnosť vyhrať niečo luxusné," povedal Peter Máčaj, výkonný riaditeľ Slovanetu a výherkyni zaželal okrem spokojnosti so službami operátora aj veľa šťastných kilometrov. „Najprv som tomu nechcela vôbec veriť, správa o výhre ma zastihla úplne nečakane. Ďakujem Slovanetu za krásne auto aj za kvalitný internet, vďaka ktorému môžem byť v kontakte s mojimi príbuznými v zahraničí," povedala prekvapená výherkyňa.

Výherkyňa bola vyžrebovaná v závere roka 2010. Odovzdanie výhry prebehlo 11.1.2011 v sídle Slovanetu na Záhradníckej ulici v Bratislave za účasti predstaviteľov spoločnosti a výherkyne, ktorá sa na novom vozidle vydala na cestu domov do Komárna.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch