Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Nezmeškajte až 65 % zľavu na PZP

Vodiči ktorí v priebehu 5 rokov nezavinili žiadnu dopravnú nehodu, majú šancu získať PZP od Genertelu s naozaj veľkou zľavou.

Vodiči ktorí v priebehu 5 rokov nezavinili žiadnu dopravnú nehodu, majú šancu získať  PZP od Genertelu s naozaj veľkou zľavou. „Zodpovedných vodičov odmeňujeme až 65 % zľavou z povinného zmluvného poistenia. V závislosti od typu auta, veku, bydliska a histórie škodovosti to môže byť aj pod 60 € ročne," povedal riaditeľ poisťovne Genertel na Slovensku, Miroslav Chovan.

K tomu dostanete zadarmo pri poistnej udalosti:

• opravu vášho vozidla na mieste,
  • odťah do najbližšej opravovne alebo do miesta bydliska,
  • 3 - dňovú úschovu nepojazdného vozidla,
  • náhradnú dopravu autom, vlakom alebo lietadlom,
  • pomoc v prípade straty kľúčov, prázdnej nádrže, defektu alebo vybitej batérie.

Najväčšou výhodou Genertelu je jednoduchosť a dostupnosť. Žiadne pobočky a dlhé čakanie v radoch. Poisťovňa Genertel je všade tam, kde je internet alebo váš telefón. Nepotrebujete žiadne dokumenty a jednoduchý formulár vyplníte za chvíľu - telefonicky na 0850 555 555 alebo cez internet na genertel.sk. Nepotrebujete žiaden podpis a zmluva je  okamžite po odkliku  alebo dohode s operátorom plne funkčná. Zmluva, zelená aj biela karta príde obratom na váš email aj domov poštou, pričom zaplatiť môžete až o 30-tich dní.

Viac informácí a výpočet poistného zadarmo na www.genertel.sk

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu priameho poistenia. Genertel pôsobí na slovenskom trhu oddelene a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.