Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Tohtoročným hitom je darčeková karta

Hľadáte dokonalý darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Vianoce? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v exkluzívnom darčekovom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná karta VISA Electron nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR a zabalená v exkluzívnom dámskom alebo pánskom obale. Kartu je veľmi ľahké získať. Netreba podávať žiadosť, ani čakať na schválenie. Stačí prísť do pobočky Tatra banky a kúpiť si ju. Celý proces vybavovania karty tak netrvá ani 5 minút.

Za použitie Darčekovej kartyTB a transakcie vám nie sú účtované žiadne poplatky, platíte iba jednorazový poplatok 7 EUR pri kúpe karty. Platby sú realizované na podpis, ku karte nie je vydávaný PIN kód. Darčekovú kartuTB nemožno opätovne dobíjať, ani vyberať ňou hotovosť. Platnosť karty je 18 mesiacov.

Darčekovú kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky.

Blysnite sa darčekom!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .