Tohtoročným hitom je darčeková karta

Hľadáte dokonalý darček, ktorým okúzlite svojich blízkych na Vianoce? Obdarujte ich trblietavou darčekovou kartou v exkluzívnom darčekovom balení.

Darčeková kartaTB je medzinárodná karta VISA Electron nabitá kreditom v hodnote 50 alebo 100 EUR a zabalená v exkluzívnom dámskom alebo pánskom obale. Kartu je veľmi ľahké získať. Netreba podávať žiadosť, ani čakať na schválenie. Stačí prísť do pobočky Tatra banky a kúpiť si ju. Celý proces vybavovania karty tak netrvá ani 5 minút.

Za použitie Darčekovej kartyTB a transakcie vám nie sú účtované žiadne poplatky, platíte iba jednorazový poplatok 7 EUR pri kúpe karty. Platby sú realizované na podpis, ku karte nie je vydávaný PIN kód. Darčekovú kartuTB nemožno opätovne dobíjať, ani vyberať ňou hotovosť. Platnosť karty je 18 mesiacov.

Darčekovú kartu nájdete vo všetkých pobočkách Tatra banky.

Blysnite sa darčekom!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.