PZP od Genertelu v priemere za 85 €

Nová online poisťovňa Genertel.sk poskytuje ročné ceny Povinného zmluvného poistenia (PZP) na priemernej hranici 85 € ročne v rámci všetkých slovenských regiónov.

Nová online poisťovňa Genertel.sk poskytuje  ročné ceny Povinného zmluvného poistenia (PZP) na priemernej hranici 85 € ročne v rámci všetkých slovenských regiónov. Genertel ponúka ľahko dostupné poistenie PZP cez internet alebo telefón a dôsledne uplatňuje princíp BONUS/MALUS výrazne zvýhodňujúci vodičov, ktorí dlhodobo nemajú dopravné nehody a jazdia na bežných autách.

„Sme poisťovňou pre zodpovedných vodičov, ktorí nespôsobujú dopravné nehody a nejazdia na drahých autách. Týmto ľuďom dokážeme poskytnúť naozaj výhodné ceny, ktoré začínajú už od 56 € ročne. Náš priemer za celé Slovensko je 85 €, čo je vysoko konkurenčná cena," povedal marketingový manažér Genertel Slovensko Samuel Martiš a dodal, že vianočnú zľavu až do 15% z poistného sa Genertel pre pretrvávajúci záujem rozhodol predĺžiť až do konca roka. Cena a výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, od údajov o vozidle a poistníkovi.

Tabuľka priemerných cien v Generteli za jednotlivé kraje

Kraj

Priemerné poistné *

Banskobystrický kraj

89,59 €

Bratislavský kraj

112,51 €

Košický kraj

83,18 €

Nitriansky kraj

80,66 €

Prešovský kraj

78,00 €

Trnavský kraj

74,04 €

Trenčiansky kraj

83,00 €

Žilinský kraj

79,89 €

* priemerné poistné pri uzavretých poistkách za obdobie od vstupu poisťovne Genertel na slovenský trh s poistením PZP od 21.9. do 8.12. Cena a výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, od údajov o vozidle a poistníkovi.

ZADARMO VYPOCET CENY PZP NA WWW.GENERTEL.SK TU

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.