Sú okamihy, ktoré chcete mať vždy pri sebe

Inteligentný priateľ rodiny

V čase blížiacich sa sviatkov iste poteší zariadenie, ktoré spoľahlivo zachytí tie najvzácnejšie rodinné momenty. Keď sú všetci pohromade, fotoaparát často putuje rukami všetkých vekových kategórií, a preto musí byť nielen spoľahlivý, ale aj intuitívny na ovládanie, aby ho zvládlo dieťa i stará mama. S fotoaparátom od spoločnosti Canon získate spoločníka, ktorý zachytí nielen pekné spomienky, ale ich aj natočí ako video v HD kvalite. Z Vianoc sa tak stane dokonale zdokumentovaný čas, ku ktorému sa dá vracať po celý zvyšok roka. Tento inteligentný prístroj urobí všetko za vás - stačí len stlačiť spúšť.

PowerShot SX130 má širokouhlý objektív, 12-násobné priblíženie a praktický trojpalcový displej. Navyše, padne do ruky naozaj každému - úplní začiatočníci ľahko zvládnu fotenie vďaka nastaveniu Easy Mode, ktoré zablokuje väčšinu komplikovaných prvkov a funkcia Smart Shutter zasa zabezpečí to, aby na fotke mohol byť aj sám fotograf. Technológia detekcie tváre totiž záber cvakne až vtedy, keď sa fotograf objaví v zábere a usmeje sa. Väčšina užívateľov určite ocení aj stabilizátor obrazu.

Viac informacii o digitálnom fotoaparáte Canon PowerShot SX130

Veselý fešák do vrecka

Ak radi chodíte po meste a zaznamenávate výnimočné momenty, potrebujete prístroj, ktorý sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám. Ultratenký digitálny fotoaparát Canon IXUS 130 sa vojde aj do najtenšieho vrecka, a pritom sníma a nakrúca v HD kvalite. Navyše je sám o sebe šperkom, nájdete ho v štyroch príťažlivých farbách a už len pohľad naň vám zlepší náladu. A o fotkách ani nehovoriac!

Poteší tiež rozlíšenie 14 megapixelov a množstvo praktických funkcií: napríklad samospúšť pre tých, ktorí chcú tiež byť v zábere, Smart Auto pre začiatočníkov či detekcia tváre, inteligentná uzávierka a mnoho ďalších funkcií.

ixusprclanok.jpg

Viac informacii o digitálnom fotoaparáte Canon IXUS 130

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.