Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Sú okamihy, ktoré chcete mať vždy pri sebe

Inteligentný priateľ rodiny

V čase blížiacich sa sviatkov iste poteší zariadenie, ktoré spoľahlivo zachytí tie najvzácnejšie rodinné momenty. Keď sú všetci pohromade, fotoaparát často putuje rukami všetkých vekových kategórií, a preto musí byť nielen spoľahlivý, ale aj intuitívny na ovládanie, aby ho zvládlo dieťa i stará mama. S fotoaparátom od spoločnosti Canon získate spoločníka, ktorý zachytí nielen pekné spomienky, ale ich aj natočí ako video v HD kvalite. Z Vianoc sa tak stane dokonale zdokumentovaný čas, ku ktorému sa dá vracať po celý zvyšok roka. Tento inteligentný prístroj urobí všetko za vás - stačí len stlačiť spúšť.

PowerShot SX130 má širokouhlý objektív, 12-násobné priblíženie a praktický trojpalcový displej. Navyše, padne do ruky naozaj každému - úplní začiatočníci ľahko zvládnu fotenie vďaka nastaveniu Easy Mode, ktoré zablokuje väčšinu komplikovaných prvkov a funkcia Smart Shutter zasa zabezpečí to, aby na fotke mohol byť aj sám fotograf. Technológia detekcie tváre totiž záber cvakne až vtedy, keď sa fotograf objaví v zábere a usmeje sa. Väčšina užívateľov určite ocení aj stabilizátor obrazu.

Viac informacii o digitálnom fotoaparáte Canon PowerShot SX130

Veselý fešák do vrecka

Ak radi chodíte po meste a zaznamenávate výnimočné momenty, potrebujete prístroj, ktorý sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám. Ultratenký digitálny fotoaparát Canon IXUS 130 sa vojde aj do najtenšieho vrecka, a pritom sníma a nakrúca v HD kvalite. Navyše je sám o sebe šperkom, nájdete ho v štyroch príťažlivých farbách a už len pohľad naň vám zlepší náladu. A o fotkách ani nehovoriac!

Poteší tiež rozlíšenie 14 megapixelov a množstvo praktických funkcií: napríklad samospúšť pre tých, ktorí chcú tiež byť v zábere, Smart Auto pre začiatočníkov či detekcia tváre, inteligentná uzávierka a mnoho ďalších funkcií.

ixusprclanok.jpg

Viac informacii o digitálnom fotoaparáte Canon IXUS 130

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .