Sú okamihy, ktoré chcete mať vždy pri sebe

Inteligentný priateľ rodiny

V čase blížiacich sa sviatkov iste poteší zariadenie, ktoré spoľahlivo zachytí tie najvzácnejšie rodinné momenty. Keď sú všetci pohromade, fotoaparát často putuje rukami všetkých vekových kategórií, a preto musí byť nielen spoľahlivý, ale aj intuitívny na ovládanie, aby ho zvládlo dieťa i stará mama. S fotoaparátom od spoločnosti Canon získate spoločníka, ktorý zachytí nielen pekné spomienky, ale ich aj natočí ako video v HD kvalite. Z Vianoc sa tak stane dokonale zdokumentovaný čas, ku ktorému sa dá vracať po celý zvyšok roka. Tento inteligentný prístroj urobí všetko za vás - stačí len stlačiť spúšť.

PowerShot SX130 má širokouhlý objektív, 12-násobné priblíženie a praktický trojpalcový displej. Navyše, padne do ruky naozaj každému - úplní začiatočníci ľahko zvládnu fotenie vďaka nastaveniu Easy Mode, ktoré zablokuje väčšinu komplikovaných prvkov a funkcia Smart Shutter zasa zabezpečí to, aby na fotke mohol byť aj sám fotograf. Technológia detekcie tváre totiž záber cvakne až vtedy, keď sa fotograf objaví v zábere a usmeje sa. Väčšina užívateľov určite ocení aj stabilizátor obrazu.

Viac informacii o digitálnom fotoaparáte Canon PowerShot SX130

Veselý fešák do vrecka

Ak radi chodíte po meste a zaznamenávate výnimočné momenty, potrebujete prístroj, ktorý sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám. Ultratenký digitálny fotoaparát Canon IXUS 130 sa vojde aj do najtenšieho vrecka, a pritom sníma a nakrúca v HD kvalite. Navyše je sám o sebe šperkom, nájdete ho v štyroch príťažlivých farbách a už len pohľad naň vám zlepší náladu. A o fotkách ani nehovoriac!

Poteší tiež rozlíšenie 14 megapixelov a množstvo praktických funkcií: napríklad samospúšť pre tých, ktorí chcú tiež byť v zábere, Smart Auto pre začiatočníkov či detekcia tváre, inteligentná uzávierka a mnoho ďalších funkcií.

ixusprclanok.jpg

Viac informacii o digitálnom fotoaparáte Canon IXUS 130

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.

Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád

Zhrnuli sme niekoľko kritérií, ktoré Vám pomôžu urobiť si názor o ponukách.