Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Vianočná akcia na poistenie PZP od Genertelu končí v stredu 15.12.!

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti a údajov o vozidle a poistníkovi. Ponuka platí len pre nových zákazníkov od 29.11.2010 do 15.12.2010 a okrem zľavy je možné získať bonus až do 65% za bezškodový priebeh. Zodpovedný vodič, ktorý nespôsobuje dopravné nehody, môže tak získať PZP napríklad už od 55 € ročne*.

Výhodou poistenia Genertel je najmä jeho jednoduchosť. Vodič nepotrebuje podpis, žiadne dokumenty a jednoduchý formulár vyplní za chvíľu - telefonicky alebo cez internet. Okamžite po dohode je jeho PZP plne funkčné. Obratom mu príde domov zmluva, pričom zaplatiť môže až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu priameho poistenia. Genertel pôsobí na slovenskom trhu oddelene a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko.

Viac informácií na Genertel.sk

*cena závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistencovi.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line