Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Vianočná akcia na poistenie PZP od Genertelu končí v stredu 15.12.!

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti a údajov o vozidle a poistníkovi. Ponuka platí len pre nových zákazníkov od 29.11.2010 do 15.12.2010 a okrem zľavy je možné získať bonus až do 65% za bezškodový priebeh. Zodpovedný vodič, ktorý nespôsobuje dopravné nehody, môže tak získať PZP napríklad už od 55 € ročne*.

Výhodou poistenia Genertel je najmä jeho jednoduchosť. Vodič nepotrebuje podpis, žiadne dokumenty a jednoduchý formulár vyplní za chvíľu - telefonicky alebo cez internet. Okamžite po dohode je jeho PZP plne funkčné. Obratom mu príde domov zmluva, pričom zaplatiť môže až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu priameho poistenia. Genertel pôsobí na slovenskom trhu oddelene a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko.

Viac informácií na Genertel.sk

*cena závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistencovi.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

9 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk