Vianočná akcia na poistenie PZP od Genertelu končí v stredu 15.12.!

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti a údajov o vozidle a poistníkovi. Ponuka platí len pre nových zákazníkov od 29.11.2010 do 15.12.2010 a okrem zľavy je možné získať bonus až do 65% za bezškodový priebeh. Zodpovedný vodič, ktorý nespôsobuje dopravné nehody, môže tak získať PZP napríklad už od 55 € ročne*.

Výhodou poistenia Genertel je najmä jeho jednoduchosť. Vodič nepotrebuje podpis, žiadne dokumenty a jednoduchý formulár vyplní za chvíľu - telefonicky alebo cez internet. Okamžite po dohode je jeho PZP plne funkčné. Obratom mu príde domov zmluva, pričom zaplatiť môže až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu priameho poistenia. Genertel pôsobí na slovenskom trhu oddelene a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko.

Viac informácií na Genertel.sk

*cena závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistencovi.

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.