Štvrtok, 25. apríl , 2019

Exkluzívne: Poistenie PZP teraz lacnejšie až do 15 %

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí.

Online poisťovňa Genertel.sk prichádza s Vianočnou zľavou až do 15 % pre vybrané typy vozidiel, pretože prioritou je ponúknuť zákazníkom viac než to, na čo boli doteraz zvyknutí. Výška zľavy závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti a údajov o vozidle a poistníkovi. Ponuka platí len pre nových zákazníkov od 29.11.2010 do 15.12.2010 a okrem zľavy je možné získať bonus až do 65% za bezškodový priebeh. Zodpovedný vodič, ktorý nespôsobuje dopravné nehody, môže tak získať PZP napríklad už od 55 € ročne*.

V Generteli je základným princípom spravodlivosť, najvyššie zľavy a najvýhodnejšie ceny dostávajú slušní vodiči, ktorí si na cestách nič nepotrebujú dokazovať. Ich prioritou je totiž v prvom rade prísť do cieľa bezpečne.

Výhodou Genertelu je najmä jeho jednoduchosť. Poistenie je možné dojednať až 200 dní pred začiatkom poistenia. Vodič nepotrebuje, žiadne dokumenty či podpis a jednoduchý formulár vyplní za chvíľu - telefonicky alebo cez internet. Okamžite po dohode je jeho PZP plne funkčné. Obratom mu príde domov zmluva, pričom zaplatiť môže až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Genertel pôsobí na slovenskom trhu oddelene a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko.

Viac informácií na Genertel.sk

*cena závisí od frekvencie platby, histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistencovi.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.