Hlasujte a vyhrajte stoličku SpinaliS!

Jednou z cien v hlasovaní verejnosti o najlepší finančný produkt je stolička s pohyblivým sedadlom. Sedenie na nej vytvára podobný efekt ako sedenie na fitlopte, na rozdiel od fitlopty je však na nej možné sedieť dlhodobo.

Pri komunikácii hlasovania verejnosti, ktoré prebieha na www.zlataminca.sme.sk, predstavujeme primárne hlavnú cenu - zájazd do Dominikánskej republiky pre dve osoby. Dnes chceme predstaviť ďalšiu cenu, ktorá nie je na Slovensku príliš známa a ktorej budúci majiteľ bude vylosovaný v januári 2011.

Zdravotná stolička SpinaliS Hacker je certifikovanou zdravotnou pomôckou v hodnote 677 eur. Jej hlavnou výhodou je sedadlo umiestnené na pružine, ktoré sa nakláňa do všetkých strán, čím umožňuje aktívny pohyb podobne ako na fitlopte. Užívateľ musí neustále udržiavať rovnováhu, čím účinne posilňuje chrbtové a brušné svaly. Na rozdiel od fitlopty má však stolička SpinaliS pevnú chrbtovú opierku a opierky rúk a kombinuje tak výhody fitlopty a pohodlnej kancelárskej stoličky, preto je určená na celodenné sedenie.

Nejde o stoličku, ktorá umožní pohodlne sa rozvaliť, naopak núti človeka sedieť vzpriamene. Na rozdiel od statického sedenia na klasických kancelárskych stoličkách však na stoličkách SpinaliS nedochádza k nerovnomernému preťažovaniu určitých úsekov chrbtice a tuhnutiu svalov.

Na stoličku SpinaliS si užívateľ zo začiatku musí privyknúť, prvé dni môže pocítiť svaly, ktoré pri sedení na klasickej kancelárskej stoličke nevyužíval, ale za pár dní sa telo na aktívny pohyb adaptuje.

Spolupracujeme s riaditeľom jednej slovenskej reklamnej agentúry, ktorý na stoličke SpinaliS sedáva už roky. Je to človek, ktorého živí grafický dizajn a za monitorom počítača strávi väčšinu svojho pracovného času. I on patrí k tisícom spokojných užívateľov a rovnako ju chceme ponúknuť aj vám, hlasujúcim v hlasovaní verejnosti. Prečo by raz nemohla dať Zlatá minca tip na niečo, čo síce nie je finančný produkt, ale napriek tomu je to zaujímavé a užitočné?

Viac o stoličke SpinaliS Hacker tu.

Jiří Ščobák Media Project Agency, organizátor Zlatej mince

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.