Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Hlasujte a vyhrajte stoličku SpinaliS!

Jednou z cien v hlasovaní verejnosti o najlepší finančný produkt je stolička s pohyblivým sedadlom. Sedenie na nej vytvára podobný efekt ako sedenie na fitlopte, na rozdiel od fitlopty je však na nej možné sedieť dlhodobo.

Pri komunikácii hlasovania verejnosti, ktoré prebieha na www.zlataminca.sme.sk, predstavujeme primárne hlavnú cenu - zájazd do Dominikánskej republiky pre dve osoby. Dnes chceme predstaviť ďalšiu cenu, ktorá nie je na Slovensku príliš známa a ktorej budúci majiteľ bude vylosovaný v januári 2011.

Zdravotná stolička SpinaliS Hacker je certifikovanou zdravotnou pomôckou v hodnote 677 eur. Jej hlavnou výhodou je sedadlo umiestnené na pružine, ktoré sa nakláňa do všetkých strán, čím umožňuje aktívny pohyb podobne ako na fitlopte. Užívateľ musí neustále udržiavať rovnováhu, čím účinne posilňuje chrbtové a brušné svaly. Na rozdiel od fitlopty má však stolička SpinaliS pevnú chrbtovú opierku a opierky rúk a kombinuje tak výhody fitlopty a pohodlnej kancelárskej stoličky, preto je určená na celodenné sedenie.

Nejde o stoličku, ktorá umožní pohodlne sa rozvaliť, naopak núti človeka sedieť vzpriamene. Na rozdiel od statického sedenia na klasických kancelárskych stoličkách však na stoličkách SpinaliS nedochádza k nerovnomernému preťažovaniu určitých úsekov chrbtice a tuhnutiu svalov.

Na stoličku SpinaliS si užívateľ zo začiatku musí privyknúť, prvé dni môže pocítiť svaly, ktoré pri sedení na klasickej kancelárskej stoličke nevyužíval, ale za pár dní sa telo na aktívny pohyb adaptuje.

Spolupracujeme s riaditeľom jednej slovenskej reklamnej agentúry, ktorý na stoličke SpinaliS sedáva už roky. Je to človek, ktorého živí grafický dizajn a za monitorom počítača strávi väčšinu svojho pracovného času. I on patrí k tisícom spokojných užívateľov a rovnako ju chceme ponúknuť aj vám, hlasujúcim v hlasovaní verejnosti. Prečo by raz nemohla dať Zlatá minca tip na niečo, čo síce nie je finančný produkt, ale napriek tomu je to zaujímavé a užitočné?

Viac o stoličke SpinaliS Hacker tu.

Jiří Ščobák Media Project Agency, organizátor Zlatej mince

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line