VODIČI POZOR – Dnes je posledná možnosť vypovedať zmluvu o PZP

Dnes, teda tento štvrtok 18.novembra vyprší doba, dokedy je možné vypovedať existujúcu zmluvu o Povinnom zmluvnom poistení (PZP), ak poistné obdobie končí ku koncu kalendárného roka. Vodiči, ktorí tak

Dnes, teda tento štvrtok 18.novembra vyprší doba, dokedy je možné vypovedať existujúcu zmluvu o Povinnom zmluvnom poistení (PZP), ak poistné obdobie končí ku koncu kalendárného roka. Vodiči, ktorí tak neurobia sa oberú o výhodu vybrať si najlacnejšie PZP na trhu. Ich súčasná poisťovňa im totiž automaticky predĺži platnosť existujúceho PZP. Keďže je nutné do tohto termínu výpoveď doručiť do poisťovne, je preto lepšie doručiť výpoveď dnes osobne.

Trhom dnes jednoznačne hýbe najlacnejšie PZP na trhu, ktoré ponúka nová poisťovňa Genertel www.genertel.sk. Nie každý sa síce dokáže kvalifikovať na najvýhodnejšiu cenu, ale ak ide o zodpovedného vodiča, ktorý nespôsobuje dopravné nehody, jazdí na bežnom aute, môže získať PZP aj za 60€ - 70€, alebo menej eur ročne. Cena závisí od histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistníkovi. Cenu si môže vypočítať každý sám a veľmi jednoducho. Celý výpočet sa dá zvládnuť do 1 minúty. Každý, kto si PZP na stránke Genertelu vypočíta, bude zaradený do súťaže o 3 000€ v hotovosti. Výhodou je možnosť získať poistenie platné okamžite.

A teraz vážne. Môžeme dlho uvažovať o výhodnosti tejto ponuky. Úplne najlepšie je zavolať na 0850 555 555, alebo ísť na stránku http://www.genertel.sk a presvedčiť sa sám. Netreba platiť zbytočne vysoké poistné. Tisíce vodičov tak dodnes robili. Dnes majú reálnu šancu ušetriť ročne 10,20,30, alebo aj viac eur. Skúsiť a  zistiť si, či môžem platiť aj oveľa menej ako dnes, môže byť veľmi výhodné.

Viac info ako zmeniť poisťovňu na www.genertel.sk.

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.