VODIČI POZOR – Dnes je posledná možnosť vypovedať zmluvu o PZP

Dnes, teda tento štvrtok 18.novembra vyprší doba, dokedy je možné vypovedať existujúcu zmluvu o Povinnom zmluvnom poistení (PZP), ak poistné obdobie končí ku koncu kalendárného roka. Vodiči, ktorí tak

Dnes, teda tento štvrtok 18.novembra vyprší doba, dokedy je možné vypovedať existujúcu zmluvu o Povinnom zmluvnom poistení (PZP), ak poistné obdobie končí ku koncu kalendárného roka. Vodiči, ktorí tak neurobia sa oberú o výhodu vybrať si najlacnejšie PZP na trhu. Ich súčasná poisťovňa im totiž automaticky predĺži platnosť existujúceho PZP. Keďže je nutné do tohto termínu výpoveď doručiť do poisťovne, je preto lepšie doručiť výpoveď dnes osobne.

Trhom dnes jednoznačne hýbe najlacnejšie PZP na trhu, ktoré ponúka nová poisťovňa Genertel www.genertel.sk. Nie každý sa síce dokáže kvalifikovať na najvýhodnejšiu cenu, ale ak ide o zodpovedného vodiča, ktorý nespôsobuje dopravné nehody, jazdí na bežnom aute, môže získať PZP aj za 60€ - 70€, alebo menej eur ročne. Cena závisí od histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistníkovi. Cenu si môže vypočítať každý sám a veľmi jednoducho. Celý výpočet sa dá zvládnuť do 1 minúty. Každý, kto si PZP na stránke Genertelu vypočíta, bude zaradený do súťaže o 3 000€ v hotovosti. Výhodou je možnosť získať poistenie platné okamžite.

A teraz vážne. Môžeme dlho uvažovať o výhodnosti tejto ponuky. Úplne najlepšie je zavolať na 0850 555 555, alebo ísť na stránku http://www.genertel.sk a presvedčiť sa sám. Netreba platiť zbytočne vysoké poistné. Tisíce vodičov tak dodnes robili. Dnes majú reálnu šancu ušetriť ročne 10,20,30, alebo aj viac eur. Skúsiť a  zistiť si, či môžem platiť aj oveľa menej ako dnes, môže byť veľmi výhodné.

Viac info ako zmeniť poisťovňu na www.genertel.sk.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.