Spali ste už so zebrou? Určite odporúčame! Online hotelová rezervácia hotzebra.sk

Plánujete cestovať na miesto, ktoré ste ešte nenavštívili a neviete, kde sa ubytovať? Ak hľadáte hotel kdekoľvek na svete, zebra vás spoľahlivo prevedie spletitou džungľou hotelovej rezervácie. V kancelárii či doma na gauči s notebookom na kolenách a vyloženými nohami. Stačí kliknúť www.hotzebra.sk.

Najlepšie vyhľadávanie podľa mapy

Poznáte miesto, kam chcete cestovať, ale nepoznáte adresu a nemáte ani žiaden orientačný bod? Nájdite si na interaktívnej mape hotzebra.sk dané miesto a v jeho tesnej blízkosti hotel.

"V porovnaní s konkurenciou minimalizujeme ťažkosti s vyhľadávaním ideálneho ubytovania. Zvládne to aj menej zdatný užívateľ internetu či cudzích jazykov. Predstavte si situáciu, že sa chystáte 14. novembra na koncert Simply Red do Prahy. Určite nechcete ubytovanie vzdialené hodinu a pol od miesta konania," vysvetľuje jedinečnosť vyhľadávania Miroslav Lopata, zakladateľ portálu hotzebra.sk a pokračuje: " A nemusíte sa ani trápiť pátraním v Googli. Zadajte do vyhľadávača hotzebra.sk miesto konania koncertu, v tomto prípade "Tesla Aréna". Na unikátnej interaktívnej mape sa zobrazia relevantné hotely zoradené podľa vzdialenosti od Tesla Arény s konkrétnou adresou, cenou, počtom hviezdičiek a fotografiou."

picturepicturepicture.png

Za rezerváciu neplatíte

Rezerváciu zvládne aj školák, keďže hotzebra.sk si hravo poradí aj so slovenčinou. Stačí zadať Disneyland, Lochnesské jazero alebo Šikmá veža v Pise a stránka zobrazí ponuky ubytovania v najbližšom okolí s garantovane najnižšou cenou bez akýchkoľvek rezervačných poplatkov.

„Chcete si overiť ako ďaleko je lyžiarsky svah od hotela v kaprunskom stredisku Kitzsteinhorn a ako naozaj vyzerá jeho okolie? Na veľkej mape okamžite vidíte jeho umiestnenie a reálne fotografie okolia od ľudí, ktorí už toto miesto navštívili," hovorí o možnostiach využitia hotzebra.sk Miroslav Lopata.

Ak plánujete predĺžený víkend na poslednú chvíľu, údaje o izbách sú na hotzebra.sk v reálnom čase. Nemusíte nikam volať a zisťovať, či sú skutočne voľné. Vysoké Tatry, Cookove ostrovy či hotel Bellagio v Las Vegas... Vyberte si z viac ako 105 tisíc hotelov v 106 krajinách. Stačí rezervovať a vycestovať. Nikdy to nebolo jednoduchšie!

5 dôvodov pre rezerváciu s hotzebra.sk

1. Najjednoduchšia hotelová rezervácia: na hotzebra.sk si vyhľadáte a rezervujete ideálny hotel niekoľkými klikmi. Či už vyhľadaním podľa mapy, adresy alebo názvu miesta.

2. Interaktívna mapa: pozriete si miesto pobytu a reálne fotografie jeho okolia.

3. Garancia najnižšej ceny: za rezerváciu neplatíte a hotely na hotzebra.sk majú prehľadné a prijateľné storno podmienky.

4. Všetko online: údaje o izbách sú online a nemusíte overovať, či sú naozaj voľné.

5. Viac ako 105 tisíc hotelov v 106 mestách.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.