Nevera sa nevypláca alebo ako zostať verným

Takmer každý deň sa dostávame do pokušenia a skúšame myseľ v otázke vernosti. Zostať verným po celý život? Buďte si istý, že nevera sa nevypláca a byť verným sa skutočne oplatí. Ak ide o vernosť, nemusíme je spájať len s citovou stránkou či ľudskou náklonnosťou. Pokojne ju môžeme spájať s vecami, ktoré máme radi, napríklad takým internetom.

Predstavte si, že čím dlhšie by ste zostali verní jednej značke, tým väčšie výhody by ste získali. S novým programom vernostných zliav teraz prichádza aj Orange. Čím dlhšie využívate paušál či internet od Orangeu, na tým vyššie zľavy máte nárok. Mesačne tak môžete ušetriť pekných pár eur. Ak preto chcete šetriť, uvažujte nad tým, že si obstaráte internet od Orangeu a zúročte to, že už niekoľko rokov využívate v Orangei paušál. Na výber máte niektorý z balíkov Mobilného Orange Internetu, s ktorým máte prístup k online svetu všade, kam sa pohnete. Môžete ho nosiť so sebou na cesty, dovolenky či hory. Internet na doma vám zase umožní neobmedzené surfovanie, ktoré využijete najviac u vás doma nezávisle na tom, koľko počítačov si k internetu pripojíte. A ako sa vám vypláca vaša vernosť? Ak patríte medzi nových zákazníkov Orangeu a rozhodnete sa napríklad pre Mobilný Orange Internet Klasik+ ,zaplatíte mesačne 16,90 eur, ak ste však zákazníkom Orangeu 5 rokov, dostanete ho len za 14,90 eur. Čo poviete, nie je to zaujímavá ponuka? Buďte si istý, že Orange vašu vernosť oceňuje a ponúka vám zľavy na internet až do 30%. Kliknite na www.orange.sk a presvedčte sa, že nevera sa nevypláca.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.