Nevera sa nevypláca alebo ako zostať verným

Takmer každý deň sa dostávame do pokušenia a skúšame myseľ v otázke vernosti. Zostať verným po celý život? Buďte si istý, že nevera sa nevypláca a byť verným sa skutočne oplatí. Ak ide o vernosť, nemusíme je spájať len s citovou stránkou či ľudskou náklonnosťou. Pokojne ju môžeme spájať s vecami, ktoré máme radi, napríklad takým internetom.

Predstavte si, že čím dlhšie by ste zostali verní jednej značke, tým väčšie výhody by ste získali. S novým programom vernostných zliav teraz prichádza aj Orange. Čím dlhšie využívate paušál či internet od Orangeu, na tým vyššie zľavy máte nárok. Mesačne tak môžete ušetriť pekných pár eur. Ak preto chcete šetriť, uvažujte nad tým, že si obstaráte internet od Orangeu a zúročte to, že už niekoľko rokov využívate v Orangei paušál. Na výber máte niektorý z balíkov Mobilného Orange Internetu, s ktorým máte prístup k online svetu všade, kam sa pohnete. Môžete ho nosiť so sebou na cesty, dovolenky či hory. Internet na doma vám zase umožní neobmedzené surfovanie, ktoré využijete najviac u vás doma nezávisle na tom, koľko počítačov si k internetu pripojíte. A ako sa vám vypláca vaša vernosť? Ak patríte medzi nových zákazníkov Orangeu a rozhodnete sa napríklad pre Mobilný Orange Internet Klasik+ ,zaplatíte mesačne 16,90 eur, ak ste však zákazníkom Orangeu 5 rokov, dostanete ho len za 14,90 eur. Čo poviete, nie je to zaujímavá ponuka? Buďte si istý, že Orange vašu vernosť oceňuje a ponúka vám zľavy na internet až do 30%. Kliknite na www.orange.sk a presvedčte sa, že nevera sa nevypláca.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.