Vkladový bonus 100 %

Full Tilt Poker.com - Zdvojnásobte svoje peniaze už len tým, že sa zaregistrujete ako nový hráč.

Full Tilt Poker odporúčajú tí najväčší profesionáli, takže je logické, že ponúkame najväčší bonus pre nových hráčov. Preto k vášmu prvému vkladu pridáme sumu vo výške až 600 USD .

Je to ten najštedrejší bonus pre nových hráčov, aký na internete nájdete. Jednoducho začnite hrať ktorúkoľvek z našich hier o skutočné peniaze, turnaje typu Sit & Go alebo iné turnaje a ihneď začnete získavať body Full Tilt. Ako bude celkový počet týchto bodov narastať, budeme na váš účet pripisovať hotovosť. Je to celkom jednoduché. A navyše vám body zostanú!

Tieto body je možné použiť na získanie rovnakého oblečenia Full Tilt, aké nosia každý deň naši profesionáli, alebo na účasť v hodnotných turnajoch typu Freeroll.

Hrajte viac, získajte viac – až 600 USD.

Dalšie informácie o našom bonuse pre nových hráčov.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.