Vkladový bonus 100 %

Full Tilt Poker.com - Zdvojnásobte svoje peniaze už len tým, že sa zaregistrujete ako nový hráč.

Full Tilt Poker odporúčajú tí najväčší profesionáli, takže je logické, že ponúkame najväčší bonus pre nových hráčov. Preto k vášmu prvému vkladu pridáme sumu vo výške až 600 USD .

Je to ten najštedrejší bonus pre nových hráčov, aký na internete nájdete. Jednoducho začnite hrať ktorúkoľvek z našich hier o skutočné peniaze, turnaje typu Sit & Go alebo iné turnaje a ihneď začnete získavať body Full Tilt. Ako bude celkový počet týchto bodov narastať, budeme na váš účet pripisovať hotovosť. Je to celkom jednoduché. A navyše vám body zostanú!

Tieto body je možné použiť na získanie rovnakého oblečenia Full Tilt, aké nosia každý deň naši profesionáli, alebo na účasť v hodnotných turnajoch typu Freeroll.

Hrajte viac, získajte viac – až 600 USD.

Dalšie informácie o našom bonuse pre nových hráčov.

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.