Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Vkladový bonus 100 %

Full Tilt Poker.com - Zdvojnásobte svoje peniaze už len tým, že sa zaregistrujete ako nový hráč.

Full Tilt Poker odporúčajú tí najväčší profesionáli, takže je logické, že ponúkame najväčší bonus pre nových hráčov. Preto k vášmu prvému vkladu pridáme sumu vo výške až 600 USD .

Je to ten najštedrejší bonus pre nových hráčov, aký na internete nájdete. Jednoducho začnite hrať ktorúkoľvek z našich hier o skutočné peniaze, turnaje typu Sit & Go alebo iné turnaje a ihneď začnete získavať body Full Tilt. Ako bude celkový počet týchto bodov narastať, budeme na váš účet pripisovať hotovosť. Je to celkom jednoduché. A navyše vám body zostanú!

Tieto body je možné použiť na získanie rovnakého oblečenia Full Tilt, aké nosia každý deň naši profesionáli, alebo na účasť v hodnotných turnajoch typu Freeroll.

Hrajte viac, získajte viac – až 600 USD.

Dalšie informácie o našom bonuse pre nových hráčov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .