Vkladový bonus 100 %

Full Tilt Poker.com - Zdvojnásobte svoje peniaze už len tým, že sa zaregistrujete ako nový hráč.

Full Tilt Poker odporúčajú tí najväčší profesionáli, takže je logické, že ponúkame najväčší bonus pre nových hráčov. Preto k vášmu prvému vkladu pridáme sumu vo výške až 600 USD .

Je to ten najštedrejší bonus pre nových hráčov, aký na internete nájdete. Jednoducho začnite hrať ktorúkoľvek z našich hier o skutočné peniaze, turnaje typu Sit & Go alebo iné turnaje a ihneď začnete získavať body Full Tilt. Ako bude celkový počet týchto bodov narastať, budeme na váš účet pripisovať hotovosť. Je to celkom jednoduché. A navyše vám body zostanú!

Tieto body je možné použiť na získanie rovnakého oblečenia Full Tilt, aké nosia každý deň naši profesionáli, alebo na účasť v hodnotných turnajoch typu Freeroll.

Hrajte viac, získajte viac – až 600 USD.

Dalšie informácie o našom bonuse pre nových hráčov.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.