Povinné zmluvné poistenie s úrazovým poistením detí zadarmo

ČSOB Poisťovňa aj túto jeseň ako prvá na slovenskom poistnom trhu zverejnila sadzby povinného zmluvného poistenia (PZP) pre rok 2011. Naďalej sa zameriava na ochranu rodiny a jej členov. Ku každému uzatvorenému PZP dostanú klienti bezplatne úrazové poistenie pre všetky deti do 15 rokov vezúce sa v aute. Novinkou sú rozšírené nonstop asistenčné služby. Navyše, ceny poistného sú veľmi atraktívne, a to najmä pri vozidlách do 80 kW.

ČSOB Poisťovňa ako rodinný poisťovateľ poskytuje k povinnému zmluvnému poisteniu bezplatné úrazové poistenie pre všetky deti do 15 rokov, nachádzajúce sa počas jazdy v poistenom vozidle (vozidlá do 3,5 tony). Pri dopravnej nehode je plnenie z tohto úrazového poistenia poskytované nad rámec plnenia z PZP.

Novinkou v PZP pre rok 2011 je rozšírenie balíka asistenčných služieb, ktoré sú klientom v prípade nečakaných poistných udalostí, či už doma alebo v zahraničí, k dispozícii 24 hodín denne, 365 dní v roku a bez akýchkoľvek poplatkov. Praktickosť asistenčných služieb ocenia vodiči napr. pri poruche alebo havárii vozidla a jeho následnej oprave či odtiahnutí, pri defekte pneumatiky, strate kľúčov od vozidla a výmeny zámkov, pri zámene paliva, ako aj pri poruche vozidla v zahraničí a poskytnutí pôžičky vo výške 500 € na jeho opravu.

ČSOB Poisťovňa určuje výšku poistného na základe výkonu a objemu motora, adresy a veku držiteľa vozidla. „Potvrdilo sa nám, že segmentačné kritériá sme v minulých rokoch nastavili správne, a preto môžeme naďalej ponúkať veľmi atraktívne ceny,“ dodáva Martin Fučík.

Bonus až vo výške 55 % môžu získať vodiči, ktorí nespôsobujú dopravné nehody. V prípade, že sa klienti rozhodnú zaplatiť poistné za celý rok naraz, dostanú zľavu vo výške 5 %. Pri uzatvorení PZP na obdobie 2 rokov poskytujeme klientom ďalšiu zľavu vo výške 5 % s tým, že táto zvýhodnená cena je garantovaná na celé dvojročné obdobie.

ČSOB Poisťovňa poskytuje svojim klientom a ich rodinám komplexnú starostlivosť a ochranu tým, že k uzatvorenému PZP ponúka zľavu až do výšky 25 % z ceny poistenia rodinných domov, bytov a domácností a tiež zľavu do výšky 25 % z ceny havarijného poistenia.

Pre rok 2011 ponúka ČSOB Poisťovňa limit poistného krytia 2 500 000 € (75 315 000 Sk) / 1 os. pri škodách na zdraví a 700 000 € (21 088 200 Sk) pri škodách na majetku a ušlom zisku.

Aj tento rok poskytuje ČSOB Poisťovňa viacero možností dojednania PZP. Klienti si ho môžu uzatvoriť online na nižšie uvedených webových stránkach, osobne na všetkých obchodných miestach ČSOB Poisťovne a ČSOB banky, telefonicky na Infolinke ČSOB Poisťovne 0850 111 303, ako aj prostredníctvom profesionálnych finančných poradcov ČSOB.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.