Povinné zmluvné poistenie s úrazovým poistením detí zadarmo

ČSOB Poisťovňa aj túto jeseň ako prvá na slovenskom poistnom trhu zverejnila sadzby povinného zmluvného poistenia (PZP) pre rok 2011. Naďalej sa zameriava na ochranu rodiny a jej členov. Ku každému uzatvorenému PZP dostanú klienti bezplatne úrazové poistenie pre všetky deti do 15 rokov vezúce sa v aute. Novinkou sú rozšírené nonstop asistenčné služby. Navyše, ceny poistného sú veľmi atraktívne, a to najmä pri vozidlách do 80 kW.

ČSOB Poisťovňa ako rodinný poisťovateľ poskytuje k povinnému zmluvnému poisteniu bezplatné úrazové poistenie pre všetky deti do 15 rokov, nachádzajúce sa počas jazdy v poistenom vozidle (vozidlá do 3,5 tony). Pri dopravnej nehode je plnenie z tohto úrazového poistenia poskytované nad rámec plnenia z PZP.

Novinkou v PZP pre rok 2011 je rozšírenie balíka asistenčných služieb, ktoré sú klientom v prípade nečakaných poistných udalostí, či už doma alebo v zahraničí, k dispozícii 24 hodín denne, 365 dní v roku a bez akýchkoľvek poplatkov. Praktickosť asistenčných služieb ocenia vodiči napr. pri poruche alebo havárii vozidla a jeho následnej oprave či odtiahnutí, pri defekte pneumatiky, strate kľúčov od vozidla a výmeny zámkov, pri zámene paliva, ako aj pri poruche vozidla v zahraničí a poskytnutí pôžičky vo výške 500 € na jeho opravu.

ČSOB Poisťovňa určuje výšku poistného na základe výkonu a objemu motora, adresy a veku držiteľa vozidla. „Potvrdilo sa nám, že segmentačné kritériá sme v minulých rokoch nastavili správne, a preto môžeme naďalej ponúkať veľmi atraktívne ceny,“ dodáva Martin Fučík.

Bonus až vo výške 55 % môžu získať vodiči, ktorí nespôsobujú dopravné nehody. V prípade, že sa klienti rozhodnú zaplatiť poistné za celý rok naraz, dostanú zľavu vo výške 5 %. Pri uzatvorení PZP na obdobie 2 rokov poskytujeme klientom ďalšiu zľavu vo výške 5 % s tým, že táto zvýhodnená cena je garantovaná na celé dvojročné obdobie.

ČSOB Poisťovňa poskytuje svojim klientom a ich rodinám komplexnú starostlivosť a ochranu tým, že k uzatvorenému PZP ponúka zľavu až do výšky 25 % z ceny poistenia rodinných domov, bytov a domácností a tiež zľavu do výšky 25 % z ceny havarijného poistenia.

Pre rok 2011 ponúka ČSOB Poisťovňa limit poistného krytia 2 500 000 € (75 315 000 Sk) / 1 os. pri škodách na zdraví a 700 000 € (21 088 200 Sk) pri škodách na majetku a ušlom zisku.

Aj tento rok poskytuje ČSOB Poisťovňa viacero možností dojednania PZP. Klienti si ho môžu uzatvoriť online na nižšie uvedených webových stránkach, osobne na všetkých obchodných miestach ČSOB Poisťovne a ČSOB banky, telefonicky na Infolinke ČSOB Poisťovne 0850 111 303, ako aj prostredníctvom profesionálnych finančných poradcov ČSOB.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.