Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nová Alhambra - inteligentne všestranná

• Inteligentne všestranná s kapacitou až pre sedem pasažierov
  • Prekvapujúco dynamická a pritom veľmi efektívna
  • Motory TDI a TSI s najnižšími emisiami CO2 v segmente
  • Inovatívne hi-tech vybavenie a mimoriadne štandardy kvality

Nový SEAT Alhambra je dokonalým spoločníkom pre aktívny a športový životný štýl. Nové MPV ponúka oveľa viac než dostatok miesta pre rodinu, obchod či záľuby. Jej inovatívna univerzálnosť spĺňa všetky požiadavky. Rovnako ako tomu je v každom SEATe, športový charakter a radosť z jazdy stoja bok po boku s vysokou mierou využiteľnosti. Vďaka svojmu prekvapivo dynamickému ovládaniu, výkonným pohonným jednotkám a hi-tech vybaveniu je každý kilometer v Alhambre pôžitkom. Alhambra má ideálnu veľkosť - jej zväčšené rozmery poskytujú vynikajúcu úroveň vnútorného priestoru. V reči čísel - s dĺžkou 4.85m je nová Alhambra o 22cm dlhšia ako jej predchodca a je širšia o 9cm. Je v nej dostatok miesta a pohodlia pre dospelých aj v treťom rade sedadiel, zatiaľ čo veľké posuvné dvere umožňujú ľahký prístup. Batožinový priestor je viac než štedrý - narásť môže na maximálne 2430 l. Kľúčom pri vývoji bola inteligentná a mimoriadne všestranná koncepcia sedenia s kapacitou 5, 6 alebo 7 miest na sedenie. Sedadlá v 2. a 3. rade už nemusia byť odstránené, ale môžu byť ľahko utopené v podlahe vozidla pomocou systému "Easy-Fold". Ponuka motorov predstavuje agregáty TSI a TDI vybavené priamym vstrekovaním paliva a preplňovaním. Jednotka 1.4 TSI ponúka výkon 110kW/150k, zatiaľ čo dva motory 2.0 TDI CR ponúkajú 103kW/140k a 125kW/170k. Medzi ďalšie účinné technológie dodávané ako štandardné patrí stop/štart systém a brzdy s funkciou rekuperácie energie. Motory TDI sú vybavené SCR katalyzátorom (selektívna katalytická redukcia). K dispozícií je aj dvojspojková prevodovka DSG. Štandardné bezpečnostné vybavenie zahŕňa 7 airbagov, ABS či ESP. Alhambra je k dispozícií vo výbave Reference a Style, pričom základná výbava oboch verzií je veľmi bohatá. SEAT Alhambra sa vyrába v portugalskej Palmele.

www.seat.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line