Bezkontaktná platba je až 7-krát rýchlejšia

Tatra banka, líder na trhu s platobnými kartami, postupne mení všetky platobné karty na bezkontaktné. Obchodníci, ste na takúto zmenu pripravení?

Bezkontaktná technológia Visa payWave zjednoduší platenie za tovary a služby v jednorazovej hodnote do 20 eur. Tieto platby budú spracované rýchlejšie, bez nutnosti zadávať PIN kód či podpisovať pokladničný doklad. Zákazník jednoducho priloží platobnú kartu k čítačke a terminál v priebehu 5 sekúnd platbu spracuje. Výhody, ktoré prinesie zrýchlenie platobného styku, pocítia nielen zákazníci, ale aj obchodníci.

Rýchle pokladne

Vďaka modernej technológii Visa payWave nemusí obchodník čakať na autorizáciu platby zo strany banky a dokáže obslúžiť až 7-krát viac zákazníkov. Maximalizuje tak svoje zisky z predaja a minimalizuje čakacie doby pri pokladniach.

Pravidelní zákazníci

Čas, ktorý obchodník ušetrí pri spracovaní platby, môže efektívne investovať do individuálneho prístupu a budovania dobrých vzťahov so zákazníkmi. Pozitívna skúsenosť zákazníka s prevádzkou sa v okamihu premietne aj do zvýšenia jeho lojality.

Vyššie tržby

Výskumy preukázali, že zákazníci, ktorí platia kartou, míňajú viac ako tí, ktorí sú odkázaní na hotovosť. V roku 2009 bol prostredníctvom platobných kariet realizovaný predaj v hodnote 3,10 miliárd eur, čo predstavuje medziročný nárast oproti roku 2008 o takmer 9 %.

Imidž prevádzky

Buďte prvou prevádzkou vo vašom okolí, ktorá umožní zákazníkom platiť bezkontaktne. Kompletný zoznam predajní s bezkontaktnými terminálmi od Tatra banky teraz nájdete na webovej stránke www.bezkontaktnaplatba.sk.

Staňte sa aj vy jednou z najmodernejších predajní na Slovensku!

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak