Bezkontaktná platba je až 7-krát rýchlejšia

Tatra banka, líder na trhu s platobnými kartami, postupne mení všetky platobné karty na bezkontaktné. Obchodníci, ste na takúto zmenu pripravení?

Bezkontaktná technológia Visa payWave zjednoduší platenie za tovary a služby v jednorazovej hodnote do 20 eur. Tieto platby budú spracované rýchlejšie, bez nutnosti zadávať PIN kód či podpisovať pokladničný doklad. Zákazník jednoducho priloží platobnú kartu k čítačke a terminál v priebehu 5 sekúnd platbu spracuje. Výhody, ktoré prinesie zrýchlenie platobného styku, pocítia nielen zákazníci, ale aj obchodníci.

Rýchle pokladne

Vďaka modernej technológii Visa payWave nemusí obchodník čakať na autorizáciu platby zo strany banky a dokáže obslúžiť až 7-krát viac zákazníkov. Maximalizuje tak svoje zisky z predaja a minimalizuje čakacie doby pri pokladniach.

Pravidelní zákazníci

Čas, ktorý obchodník ušetrí pri spracovaní platby, môže efektívne investovať do individuálneho prístupu a budovania dobrých vzťahov so zákazníkmi. Pozitívna skúsenosť zákazníka s prevádzkou sa v okamihu premietne aj do zvýšenia jeho lojality.

Vyššie tržby

Výskumy preukázali, že zákazníci, ktorí platia kartou, míňajú viac ako tí, ktorí sú odkázaní na hotovosť. V roku 2009 bol prostredníctvom platobných kariet realizovaný predaj v hodnote 3,10 miliárd eur, čo predstavuje medziročný nárast oproti roku 2008 o takmer 9 %.

Imidž prevádzky

Buďte prvou prevádzkou vo vašom okolí, ktorá umožní zákazníkom platiť bezkontaktne. Kompletný zoznam predajní s bezkontaktnými terminálmi od Tatra banky teraz nájdete na webovej stránke www.bezkontaktnaplatba.sk.

Staňte sa aj vy jednou z najmodernejších predajní na Slovensku!

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.