Naberte plnú rýchlosť

O Voľnej hodinke len pre seba sme si už čo to napísali a veríme, že mnohí z vás si ju už doprajú, a to nielen výnimočne, ale aspoň dvakrát do týždňa. Keď však toho máte počas bežného pracovného týždňa veľa, dôležitá je rýchlosť s akou sa zhostíte svojich úloh. Niektorým to trvá dlhšie a niektorí vedia byť so svojimi úlohami hotoví za pár minút. Dnes vám poradíme, ako byť rýchlejší ako ostatní. Nebudú to však rady o hroznovom cukre, ktorý dodáva energiu, ani o energetických nápojoch, ale o sieti. Dobre počujete. O sieti, na vlnách ktorej môžete surfovať na internete rýchlejšie ako ostatní.

Patríte medzi tých, ktorí majú radi informácie rýchlo po ruke, či už ide o emaily, krátke videá, dizajnové stránky, či pozeranie filmových ukážok? Pri všetkých týchto aktivitách majte na mysli rýchlosť. Platí to však samozrejme aj pri sťahovaní hudby, filmov, či bezproblémovejšom pozeraní videí napríklad na YouTube. Ak patríte medzi tých, ktorý sa neuspokoja s priemerom, požadujte najvyššiu možnú rýchlosť. Tú oceníte aj pri posielaní e-mailov alebo vešaní fotiek na Facebook. Rýchlosť, rýchlosť a ešte raz rýchlosť. Tá je v týchto prípadoch tá najpodstatnejšia. No a ako sa dopracovať k tej najvyššej? Orange vám ju sprístupní ku ktorémukoľvek balíku Mobilného Orange Internetu alebo Internetu na doma. Jednoducho si vyberiete paušál, ktorý vám vyhovuje a k nemu si aktivujete zvýšenie prenosovej rýchlosti už od symbolického eura. Je teda úplne jedno, či si vyberiete Mobilný Orange Internet Mini+ s predplatenou rýchlosťou 3,6 Mbps, Internet na doma Klasik+ s rýchlosťou 7,2 Mbps, alebo ktorýkoľvek iný paušál, pretože najvyššiu rýchlosť 14,4 Mbps môžete mať odteraz ku ktorémukoľvek balíku internetu od Orangeu kedykoľvek, keď si zmyslíte. Samozrejme, adekvátne k tomu sa vám zvýši (nie tlak), ale aj rýchlosť odosielania dát až na 1,46 Mbit/s. Nebojte sa rýchlosti a s Orange 3G sieťou buďte všade prvý. Presvedčte sa na www.orange.sk

No a o tom, ako dostať internet pod desať eur vám poradíme v ďalšej časti nášho seriálu.

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.