Úroky na termínovaných vkladoch rastú

Na čo netreba zabúdať pri výbere sporiaceho produktu.

Každý rozmýšľa, ako uložiť svoje úspory tak, aby mu priniesli čo najväčší zisk. Dnes sa už núka veľa možností sporenia a každá z nich má svojich priaznivcov. V súčasnosti sa banky predháňajú v ponuke vyššej úrokovej sadzby na vkladoch. Sporiaci produkt by však mal zohľadňovať aj bezpečnosť vložených peňazí. Podľa posledných prieskumov je to vôbec najdôležitejší faktor, sporiteľom totiž najviac záleží na bezpečnosti ich vložených peňazí a dôveryhodnosti banky, do ktorej ich vkladajú.

Výhodné zhodnotenie úspor ponúka ČSOB na svojom novom sporiacom účte. Dvojpercentnú sadzbu garantuje až do konca marca 2011. Pravidelne sporiť umožňuje ČSOB všetkým, nie len svojim klientom. „Sporiaci účet s extra úročením môžu získať aj tí klienti, ktorí u nás nemajú bežný účet alebo iný produkt," vysvetľuje Andrea Halcinová, riaditeľka odboru Sporenie a Investície v ČSOB. Klient by si mal mesačne sporiť na tomto sporiacom účte od 15 eur do 500 eur.

To, že klienti musia mať svoje peniaze zároveň aj v bezpečí, si ČSOB dobre uvedomuje. Na Slovensku je podľa prestížneho časopisu Global Finance najbezpečnejšou bankou práve ČSOB.

Pre bezpečné sporenie je dôležité si svoje peniaze rozdeliť do viacero produktov a na rôzne lehoty. Myslí na to napríklad kombinovaná ponuka, v rámci ktorej ČSOB poskytuje na ročný termínovaný vklad v eurách úrokovú sadzbu až 3 percentá ročne. Na získanie tejto sadzby je potrebné, aby klient okrem termínovaného vkladu investoval svoje úspory aj do niektorého z vybraných podielových fondov ČSOB Asset Managementu alebo univerzálneho životného poistenia Optimum Profit od ČSOB Poisťovne.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak