Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Pripomeňte si leto s Birellom

Kvalita surovín, preverený výrobný postup a špeciálne kvasnice stoja za úspechom nealkoholického piva Birell u milovníkov piva.

K letu, dovolenke a oddychu už tradične patrí aj osvieženie v podobe piva. Svojho zlatého moku sa nemusíte vzdať ani s príchodom jesenných dní a to ani za volantom. Jedinečná chuť nealkoholického piva Birell si vás získa svojou plnou chuťou. Jej zárukou je najmä využitie špeciálnych kvasníc, vďaka ktorým sa nealkoholický Birell varí rovnako ako klasické pivo.

Milovníci pivného osvieženia nemusia smútiť za letnou sezónou. Lahodné potešenie zo zlatého moku nepominie len preto, že čas prázdnin sa skončil. Pracovné aktivity, nutnosť tráviť čas za volantom a moderný životný štýl sa dajú dokonale skĺbiť s konzumáciou nealkoholického zlatého moku Birell. „Vďaka našim sládkom, prísnym kritériám kvality a nekompromisnému prístupu k výslednej chuti sa dnes môžeme pýšiť nealkoholickým pivom Birell, ktoré je najpredávanejším nealkoholickým pivom u našich západných susedov v Českej republike.“ informuje Dušan Mateička, brand manažér pre značku Birell spoločnosti Pivovary Topvar. Jeho slová potvrdzuje aj prvenstvo značky Birell v kategórii nealkoholických pív na degustačnej súťaži Pivex 2010.

Konzumenti sa k nealkoholickým pivám stavajú skepticky. Jednak ich odrádza chuť, ktorá nie vždy uspokojí vycibrené chuťové poháriky pivárov, druhou nevýhodou môže byť fakt, že aj po konzumácii nealkoholického piva musia s riadením motorového vozidla pár minút počkať. Nealkoholické pivo Birell nepozná žiadne zo spomínaných negatív. Jeho jedinečná chuť sa rodí vďaka použitiu špeciálnych kvasníc vo výrobnom procese a tradičnému spôsobu varenia piva. Sadnúť za volant si konzumenti môžu po štyroch tretinkových pivách Birell aj hneď.

Prírodné suroviny bez konzervačných látok, kvalitná horská voda a prepracovaný výrobný proces robia z nealkoholického piva Birell vyhľadávaný osviežujúci nápoj plnej chuti na akúkoľvek príležitosť.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O prenájom auta majú čoraz väčší záujem aj malé firmy. Ušetria

Pri operatívnom lízingu šetria podnikatelia náklady na zriadenie vozového parku, no odpadajú im aj starosti so servisom vozidiel.

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020