Hypotéky ešte nikdy neboli také výhodné !

Ak je vašim snom kúpa nového bytu, či rodinného domu, je pre vás v súčasnosti najvhodnejší čas na jeho realizáciu. Hypotéky v ČSOB totiž ešte nikdy neboli také výhodné ako teraz!

Ak je vašim snom kúpa nového bytu, či rodinného domu, je pre vás v súčasnosti najvhodnejší čas na jeho realizáciu. Hypotéky v ČSOB totiž ešte nikdy neboli také výhodné ako teraz!

Investícia do nehnuteľnosti je teraz výhodná nielen vďaka ich nižším cenám, ale najmä z dôvodu výhodných podmienok na získanie hypotekárneho úveru. V ČSOB sme teraz  pripravili zaujímavé podmienky, vďaka ktorým ušetríte nielen na poplatkoch za vybavenie úveru, ale aj na úvere celkovo.

Ak sa teraz rozhodnete financovať si nové bývanie prostredníctvom hypotekárneho úveru ČSOB, odporúčame využiť fixáciu na dlhšie obdobie, napríklad 3 alebo 5 rokov. Zabezpečíte si tak nízke úrokové sadzby, ktoré sú teraz navyše v ČSOB výhodnejšie ako kedykoľvek predtým. Pri fixácii na obdobie 3 rokov vám teraz ponúkame zníženú úrokovú sadzbu 3,7 % p.a. V praxi to znamená, že výška úrokovej sadzby a mesačných splátok sa vám nebude meniť počas niekoľkých rokov a vy sa nemusíte obávať, že by sa vaše splátky zvýšili.

Okrem výhodných úrokových sadzieb teraz v ČSOB ponúkame aj oveľa väčší komfort pri vybavovaní úveru.  Obdobie čakania na úver sme skrátili na minimum a  schválený ho môžete mať už za 24 hodín. Navyše až do 30.11.2010 vám ponúkame všetky úvery hypotekárneho typu bez poplatku za ich poskytnutie.

Po zvýšenom záujme o financovanie kúpy nehnuteľnosti v zahraničí, a to najmä v okolitých krajinách, vám umožníme využiť na kúpu nehnuteľnosti v Maďarsku, Rakúsku, Česku a Poľsku účelový úver. Novinkou je aj možnosť splatiť 20 % úveru raz ročne úplne bez poplatku. V súčasnosti, kedy klienti hľadajú riešenia na ušetrenie výdavkov spojených s čerpanými úvermi, vám v ČSOB ponúkame aj službu tzv. „zvýhodnené splatenie úveru". Ak sa rozhodnete pre splatenie staršieho úveru v inej banke úverom od ČSOB, nemusíte dokladovať príjem ani predkladať nový znalecký posudok k nehnuteľnosti a navyše získate zvýhodnenú úrokovú sadzbu.

Viac informácií môžete získať v pobočke, na www.csob.sk alebo na infolinke 0850 111 777.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.