Doprajte si pre seba Voľnú hodinu

Každý z nás potrebuje občas chvíľu len pre seba. Zrelaxovať, načerpať nové sily, prosto užiť si svoju hodinu tak, ako to uznáme za vhodné. Čo by ste povedali na to, keby ste si počas dňa mohli užívať svoju šťastnú hodinu aj dlhšie, dokonca aj viac krát. Poviete si, že v dnešnej uponáhľanej dobe je to luxus. Ak však za tento luxus nič neplatíte a napriek tomu si svoju Voľnú hodinu môže užívať koľko len chcete, stojí to za vyskúšanie. Čo poviete?

Každý z nás potrebuje občas chvíľu len pre seba. Zrelaxovať, načerpať nové sily,  prosto užiť si svoju hodinu tak, ako to uznáme za vhodné. Čo by ste povedali na to, keby ste si počas dňa mohli užívať svoju šťastnú hodinu aj dlhšie, dokonca aj viac krát. Poviete si, že v dnešnej uponáhľanej dobe  je to luxus. Ak však za tento luxus nič neplatíte a napriek tomu si svoju Voľnú hodinu môže užívať koľko len chcete, stojí to za vyskúšanie. Čo poviete?

Svoju Voľnú hodinu si môžete  vybrať ráno, na obed alebo v noci. Všetko závisí od toho, čo vám vyhovuje a na čo máte práve chuť. Nie, nehovoríme o skvelom jedle, ani o vírivke či masáži, ale o neobmedzenom surfovaní na internete. Napríklad každý deň od polnoci až do piatej rána môžete surfovať zadarmo, koľko len chcete.. Ak sa pripojíte medzi jedenástou a dvanástou hodinou máte svoj online svet plne k dispozícii a môžete sťahovať ľubovoľný objem dát bez toho, aby boli akokoľvek spoplatnené. No ak ste ranostaji, oceníte  Voľnú hodinu ráno, kedy vám Orange umožňí surfovať po internete bez akejkoľvek kontroly v  od 6.00 do 9.00 hodiny.

Ak si počas vami vybraných Voľných hodín nestihnete stiahnuť obľúbený film či skvelú muziku, môžete samozrejme v surfovaní na internete pokračovať aj ďalej, pretože prístup na internet máte k dispozícii počas celých 24 hodín. Ak patríte medzi užívateľov Mobilného Orange Internetu Klasik + alebo Prémium +, svoju Voľnú hodinu si môžete užívať úplne zadarmo. Nie je to skvelé? Ak ste novým zákazníkom Orangeu, aj vás cena príjemne prekvapí. Voľné hodiny na internete si môže užívať len za 2,90 eurá mesačne. Doprajte si pohodu a vyčleňte si počas dňa len pre seba svoju Voľnú hodinu. Za tú pohodu to predsa stojí a  vaša peňaženka tým nijako neutrpí. Presvedčte sa na www.orange.sk

No a o tom, ako nabrať počas dňa maximálnu  rýchlosť, vám poradíme v ďalšej časti nášho seriálu.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak