Doprajte si pre seba Voľnú hodinu

Každý z nás potrebuje občas chvíľu len pre seba. Zrelaxovať, načerpať nové sily, prosto užiť si svoju hodinu tak, ako to uznáme za vhodné. Čo by ste povedali na to, keby ste si počas dňa mohli užívať svoju šťastnú hodinu aj dlhšie, dokonca aj viac krát. Poviete si, že v dnešnej uponáhľanej dobe je to luxus. Ak však za tento luxus nič neplatíte a napriek tomu si svoju Voľnú hodinu môže užívať koľko len chcete, stojí to za vyskúšanie. Čo poviete?

Každý z nás potrebuje občas chvíľu len pre seba. Zrelaxovať, načerpať nové sily,  prosto užiť si svoju hodinu tak, ako to uznáme za vhodné. Čo by ste povedali na to, keby ste si počas dňa mohli užívať svoju šťastnú hodinu aj dlhšie, dokonca aj viac krát. Poviete si, že v dnešnej uponáhľanej dobe  je to luxus. Ak však za tento luxus nič neplatíte a napriek tomu si svoju Voľnú hodinu môže užívať koľko len chcete, stojí to za vyskúšanie. Čo poviete?

Svoju Voľnú hodinu si môžete  vybrať ráno, na obed alebo v noci. Všetko závisí od toho, čo vám vyhovuje a na čo máte práve chuť. Nie, nehovoríme o skvelom jedle, ani o vírivke či masáži, ale o neobmedzenom surfovaní na internete. Napríklad každý deň od polnoci až do piatej rána môžete surfovať zadarmo, koľko len chcete.. Ak sa pripojíte medzi jedenástou a dvanástou hodinou máte svoj online svet plne k dispozícii a môžete sťahovať ľubovoľný objem dát bez toho, aby boli akokoľvek spoplatnené. No ak ste ranostaji, oceníte  Voľnú hodinu ráno, kedy vám Orange umožňí surfovať po internete bez akejkoľvek kontroly v  od 6.00 do 9.00 hodiny.

Ak si počas vami vybraných Voľných hodín nestihnete stiahnuť obľúbený film či skvelú muziku, môžete samozrejme v surfovaní na internete pokračovať aj ďalej, pretože prístup na internet máte k dispozícii počas celých 24 hodín. Ak patríte medzi užívateľov Mobilného Orange Internetu Klasik + alebo Prémium +, svoju Voľnú hodinu si môžete užívať úplne zadarmo. Nie je to skvelé? Ak ste novým zákazníkom Orangeu, aj vás cena príjemne prekvapí. Voľné hodiny na internete si môže užívať len za 2,90 eurá mesačne. Doprajte si pohodu a vyčleňte si počas dňa len pre seba svoju Voľnú hodinu. Za tú pohodu to predsa stojí a  vaša peňaženka tým nijako neutrpí. Presvedčte sa na www.orange.sk

No a o tom, ako nabrať počas dňa maximálnu  rýchlosť, vám poradíme v ďalšej časti nášho seriálu.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.