Osloboďte sa a zabudnite na bolesť citlivých zubov

Príčina bolesti citlivých zubov

Pri zostupe ďasien sa odhaľujú časti zubov, ktoré nie sú chránené zubnou sklovinou. To vedie k obnaženiu dentínu, v ktorom sú tisíce mikroskopických ciest (tubulov), ktoré vedú do zubnej drene k nervovým zakončeniam. Keď sa dostanú zuby do kontaktu so vzduchom, niečím horúcim, studeným alebo sladkým, podnety sú vedené skrze tubuly k nervovým za¬končeniam a spôsobujú bolesť.

dasnadoclanku.jpg

Osloboďte sa a zabudnite na bolesť

Zubná pasta Colgate® Sensitive Pro-Relief™ s technológiou Pro-Argin™, je najnovším Colgate pokrokom vo vývoji technológií tohto vedného oboru. Využíva technológiu, ktorú odborníci v zubnom lekárstve začali používať, aby poskytli pacientom úľavu od bolesti citlivých zubov. Pre okamžitú úľavu jemne masírujte špičkou prsta trochu zubnej pasty Colgate® Sensitive Pro-Relief™ na citlivom zube. Postačí jedna minúta. Navyše pri pravidelnom používaní vytvára zubná pasta dlhodobú bariéru, ktorá funguje ako ochranný uzáver proti bolesti citlivých zubov.

Ako dlho trvá, kým nastúpi úľava?

Bežné zubné pasty na zníženie citlivosti, ktoré otupujú nervy draslíkovými soľami, začnú pôsobiť po 4 – 8 týždňoch používania. Na rozdiel od nich zubná pasta Colgate® Sensitive Pro – Relief™ , ktorá uzatvára dentínové tubuly, poskytuje pretrvávajúcu úľavu od citlivosti pri pravidelnom čistení a prináša taktiež okamžitú úľavu.

Účinnosť vedecky preukázaná

Vedecké štúdie preukázali, že čistenie zubov dvakrát denne po dobu 8 týždňov so zubnou pastou Colgate® Sensitive Pro-Relief™ s technológiou Pro-Argin™ je preukázateľne účinnejšia v znížení citlivosti v porovnaní s kontrolnou zubnou pastou (s draslíkovými iónmi).¹

zubnapasta-r264.jpg

Pre viac informácií navštívte www.colgatesensitiveprorelief.sk

Referencie: 1. Docimo R et al. J Clin Dent. 2009; 20 (Spec Iss); 17-22.

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.