Majte výdavky svojich detí pod kontrolou!

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra Personal Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra PersonalTB Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

S detskou platobnou kartou môže dieťa jednoducho a pohodlne nakupovať v obchodoch či vyberať si peniaze z bankomatov. Účet je síce vedený na meno dieťaťa, rodič ho však má prostredníctvom Internet bankingu úplne pod kontrolou. Prednastavený denný limit je vo výške 50 EUR, ale možno ho meniť v rozsahu od 20 do 200 EUR.

Ďalšie výhody balíka služieb pre deti:

• neobmedzený počet platieb kartou u obchodníka
  • neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky
  • medzinárodná debetná platobná karta Visa Electron s kreslenými hrdinami Spider-Manom a Tweetym
  • zabudovaná technológia Chip&PIN, vďaka ktorej sú transakcie kartou bezpečnejšie a rýchlejšie

Získajte detský účet bez mesačných poplatkov!

Mesačný poplatok za balík služieb je vo výške 5 EUR. Tento poplatok je však možné si jednoducho znížiť o 50 % alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Navyše, ak jeden z rodičov už využíva balík služieb Tatra PersonalTB, vedenie balíka služieb pre dieťa je bez poplatku.

Viac informácií o novinke nájdete na TU .

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak