Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Majte výdavky svojich detí pod kontrolou!

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra Personal Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra PersonalTB Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

S detskou platobnou kartou môže dieťa jednoducho a pohodlne nakupovať v obchodoch či vyberať si peniaze z bankomatov. Účet je síce vedený na meno dieťaťa, rodič ho však má prostredníctvom Internet bankingu úplne pod kontrolou. Prednastavený denný limit je vo výške 50 EUR, ale možno ho meniť v rozsahu od 20 do 200 EUR.

Ďalšie výhody balíka služieb pre deti:

• neobmedzený počet platieb kartou u obchodníka
  • neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky
  • medzinárodná debetná platobná karta Visa Electron s kreslenými hrdinami Spider-Manom a Tweetym
  • zabudovaná technológia Chip&PIN, vďaka ktorej sú transakcie kartou bezpečnejšie a rýchlejšie

Získajte detský účet bez mesačných poplatkov!

Mesačný poplatok za balík služieb je vo výške 5 EUR. Tento poplatok je však možné si jednoducho znížiť o 50 % alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Navyše, ak jeden z rodičov už využíva balík služieb Tatra PersonalTB, vedenie balíka služieb pre dieťa je bez poplatku.

Viac informácií o novinke nájdete na TU .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .