Majte výdavky svojich detí pod kontrolou!

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra Personal Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra PersonalTB Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

S detskou platobnou kartou môže dieťa jednoducho a pohodlne nakupovať v obchodoch či vyberať si peniaze z bankomatov. Účet je síce vedený na meno dieťaťa, rodič ho však má prostredníctvom Internet bankingu úplne pod kontrolou. Prednastavený denný limit je vo výške 50 EUR, ale možno ho meniť v rozsahu od 20 do 200 EUR.

Ďalšie výhody balíka služieb pre deti:

• neobmedzený počet platieb kartou u obchodníka
  • neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky
  • medzinárodná debetná platobná karta Visa Electron s kreslenými hrdinami Spider-Manom a Tweetym
  • zabudovaná technológia Chip&PIN, vďaka ktorej sú transakcie kartou bezpečnejšie a rýchlejšie

Získajte detský účet bez mesačných poplatkov!

Mesačný poplatok za balík služieb je vo výške 5 EUR. Tento poplatok je však možné si jednoducho znížiť o 50 % alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Navyše, ak jeden z rodičov už využíva balík služieb Tatra PersonalTB, vedenie balíka služieb pre dieťa je bez poplatku.

Viac informácií o novinke nájdete na TU .

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.