Podnikatelia už za volania s O2 nezaplatia viac ako 55 Eur

Telefónica O2 Slovakia predstavila novú ponuku mobilných služieb pre malé a stredné firmy a živnostníkov. Táto ponuka zásadným spôsobom mení pohľad podnikateľov na výdavky za telefonovanie.

Telefónica O2 Slovakia predstavila novú ponuku mobilných služieb pre malé a stredné firmy a živnostníkov. Táto ponuka zásadným spôsobom mení pohľad podnikateľov na výdavky za telefonovanie.

S novým programom O2 Moja firma živnostníci a firmy nezaplatia za volania do všetkých slovenských sietí a do všetkých sietí v ČR viac ako 55 Eur mesačne. Zákazníci, ktorí si program O2 Moja Firma aktivujú do 8. októbra 2010, zaplatia v prvej faktúre za tieto hlasové služby iba 1 €.

Podnikatelia, ktorí telefonujú menej, ocenia výhodu automatickej optimalizácie ceny hovorov. Program O2 Moja firma im automaticky prepočíta cenu všetkých pretelefonovaných minút v mesiaci podľa dosiahnutej cenovej hladiny. Tá je stanovená na 100, 200 a viac ako 300 minút, pričom minúta volania s každou cenovou hladinou klesá z 12 centov až na 8 centov za minútu.

O2 podnikateľom umožňuje okrem maximálnej ceny za volania a automatickej optimalizácie ceny volaní aj získanie atraktívnych zliav na vybrané služby alebo telefóny. Zľavu si môže firma alebo živnostník uplatniť na mobilné služby Vo Firme Neobmedzene, Mojim trom, O2 Data Neobmedzene a balíček 100 SMS / MMS. S takto aktivovanými službami zákazníci na telefonovaní v rámci firmy alebo vybrané telefónne čísla ešte výraznejšie ušetria, alebo získajú neobmedzené dátové pripojenie a balíček textových a obrazových správ. O2 pripravilo aj atraktívne zľavy na faktúru alebo mobilný telefón. V O2 katalógu si pritom vyberie naozaj každý, pretože O2 disponuje najširšou ponukou telefónov spomedzi slovenských mobilných operátorov.

Výška zľavy na telefóny, faktúru, mobilné služby alebo balíčky závisí od výšky minimálneho mesačného obratu, ktorý si zákazník zvolí, a od doby viazanosti. O2 ponúka svojim zákazníkom na výber aj jej dĺžku, pričom zákazníci sa môžu zaviazať na 6, 12, 18 alebo 24 mesiacov.

Program O2 Moja Firma rešpektuje individuálne potreby komunikácie každého podnikateľa a dáva mu možnosť určiť si, čo považuje za najdôležitejšie.

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.