Slovenské rodiny to majú zrátané! Možno aj tá vaša...

Dnes má svoj balík služieb v banke takmer každý. No máte otvorený presne ten typ, ktorý vám je šitý na mieru? Neplatíte zbytočne za služby, ktoré v skutočnosti nepotrebujete a máte prehľad o svojich osobných i podnikateľských financiách?

V ČSOB vám teraz ponúkame nielen možnosť vedenia vašich balíkov služieb celkom zadarmo, ale túto možnosť ponúkame aj všetkým členom vašej rodiny bez ohľadu na to, či ide o dospelého, študenta alebo dieťa. Pomôžeme vám tak odľahčiť váš rodinný rozpočet o pár desiatok až stoviek eur ročne, ktoré by ste inak na poplatkoch za jednotlivé účty zaplatili.

Balíky služieb od ČSOB sú plné dôležitých služieb a zároveň vám ponúkajú možnosť po splnení jednoduchých podmienok za účty neplatiť. Ak ste členom obyčajnej slovenskej domácnosti, určite aj vy platíte inkaso za elektrinu, plyn, platby za škôlku, paušál na telefón pre syna a iné platby. V ČSOB vám teraz ponúkame riešenie, ako využiť tieto povinnosti a premeniť ich na úžitok. Stačí, ak máte na účet ČSOB Pohoda zasielanú výplatu (kreditný obrat vyšší ako 500 €), pravidelne z neho platíte svoje záväzky (minimálne jeden súhlas s inkasom a jeden trvalý príkaz na úhradu) a na účte máte v priemere mesačne viac ako 300 €. Takto môžete mať vedenie vášho účtu celkom bez poplatku.

Účet zadarmo môžete mať teraz v ČSOB aj pokiaľ sa venujete podnikaniu. Stačí si otvoriť ČSOB Podnikateľské konto PLUS a môžete využívať všetky jeho výhody so zľavou 50 % alebo aj úplne zadarmo. Na to, aby ste za tento balík platili menej alebo ho mali bez poplatku, stačí splniť jednoduché podmienky.

Sprehľadnite si svoje financie a oddeľte svoje finančné prostriedky z podnikania od tých osobných! Vašu aktivitu na ČSOB Podnikateľskom konte PLUS teraz odmeníme okrem bezplatného vedenia aj tým, že k nemu získate osobný účet ČSOB Pohoda Plus úplne zadarmo .

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.