Slovenské rodiny to majú zrátané! Možno aj tá vaša...

Dnes má svoj balík služieb v banke takmer každý. No máte otvorený presne ten typ, ktorý vám je šitý na mieru? Neplatíte zbytočne za služby, ktoré v skutočnosti nepotrebujete a máte prehľad o svojich osobných i podnikateľských financiách?

V ČSOB vám teraz ponúkame nielen možnosť vedenia vašich balíkov služieb celkom zadarmo, ale túto možnosť ponúkame aj všetkým členom vašej rodiny bez ohľadu na to, či ide o dospelého, študenta alebo dieťa. Pomôžeme vám tak odľahčiť váš rodinný rozpočet o pár desiatok až stoviek eur ročne, ktoré by ste inak na poplatkoch za jednotlivé účty zaplatili.

Balíky služieb od ČSOB sú plné dôležitých služieb a zároveň vám ponúkajú možnosť po splnení jednoduchých podmienok za účty neplatiť. Ak ste členom obyčajnej slovenskej domácnosti, určite aj vy platíte inkaso za elektrinu, plyn, platby za škôlku, paušál na telefón pre syna a iné platby. V ČSOB vám teraz ponúkame riešenie, ako využiť tieto povinnosti a premeniť ich na úžitok. Stačí, ak máte na účet ČSOB Pohoda zasielanú výplatu (kreditný obrat vyšší ako 500 €), pravidelne z neho platíte svoje záväzky (minimálne jeden súhlas s inkasom a jeden trvalý príkaz na úhradu) a na účte máte v priemere mesačne viac ako 300 €. Takto môžete mať vedenie vášho účtu celkom bez poplatku.

Účet zadarmo môžete mať teraz v ČSOB aj pokiaľ sa venujete podnikaniu. Stačí si otvoriť ČSOB Podnikateľské konto PLUS a môžete využívať všetky jeho výhody so zľavou 50 % alebo aj úplne zadarmo. Na to, aby ste za tento balík platili menej alebo ho mali bez poplatku, stačí splniť jednoduché podmienky.

Sprehľadnite si svoje financie a oddeľte svoje finančné prostriedky z podnikania od tých osobných! Vašu aktivitu na ČSOB Podnikateľskom konte PLUS teraz odmeníme okrem bezplatného vedenia aj tým, že k nemu získate osobný účet ČSOB Pohoda Plus úplne zadarmo .

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.