Prekvapte svoje deti elektronickým vreckovým!

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra Personal Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

Má vaše dieťa 8 až 15 rokov? Otvorte mu balík služieb Tatra PersonalTB Detské konto, ktorého súčasťou je platobná karta s Tweetym alebo Spider-Manom.

S detskou platobnou kartou môže dieťa jednoducho a pohodlne nakupovať v obchodoch či vyberať si peniaze z bankomatov. Účet je síce vedený na meno dieťaťa, rodič ho však má prostredníctvom Internet bankingu úplne pod kontrolou. Prednastavený denný limit je vo výške 50 EUR, ale možno ho meniť v rozsahu od 20 do 200 EUR.

Ďalšie výhody elektronického vreckového:

• neobmedzený počet platieb kartou u obchodníka
  • neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky
  • medzinárodná debetná platobná karta Visa Electron s kreslenými hrdinami Spider-Manom a Tweetym
  • zabudovaná technológia Chip&PIN, vďaka ktorej sú transakcie kartou bezpečnejšie a rýchlejšie

Získajte elektronické vreckové bez mesačných poplatkov!

Mesačný poplatok za balík služieb je vo výške 5 EUR. Tento poplatok je však možné si jednoducho znížiť o 50 % alebo 100 % vďaka Programu odmeňovaniaTB. Navyše, ak jeden z rodičov už využíva balík služieb Tatra PersonalTB, vedenie balíka služieb pre dieťa je bez poplatku.

Viac informácií o novinke nájdete na www.spiderkarta.sk alebo www.tweetykarta.sk .

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.