Byť absolventom sa teraz oplatí!

Končí sa ti študentský život? Začni nový s balíkom služieb Tatra PersonalTB Young a využívaj neobmedzené možnosti za zvýhodnený poplatok pre absolventov!

Balík služieb je určený absolventom vo veku od 24 do 28 rokov na dva roky po ukončení vysokej školy. S Tatra PersonalTB Young už nemusíš rozmýšľať nad množstvom každodenných bankových operácií, ktoré uskutočníš. Za mesačný poplatok 2,50 EUR môžeš so svojimi financiami narábať tak efektívne ako nikdy predtým.

Výhody balíka služieb pre absolventov:

• Neobmedzený počet platieb kartou
  • Neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky
  • Neobmedzený počet transakcií cez Internet banking a Mobil banking
  • Neobmedzený počet prijatých SMS správ
  • Neobmedzený počet e-mailových výpisov
  • Neobmedzený počet trvalých príkazov a inkás
  • Vedenie bežného účtu v EUR, platobnú kartu VISA Electron a služby elektronického bankovníctva
  • Voliteľné prečerpanie
  • Sporiaci systém

Chceš mať poriadok v peniazoch?

Nechaj to na Spending reportTB! Novinka od Tatra banky ti automaticky usporiada mesačné platby uskutočnené z bežného účtu a z debetnej platobnej karty do prehľadných preddefinovaných kategórií. Tvoje mesačné výdavky zobrazí v prehľadnej tabuľke a v grafe, na základe ktorých zistíš, na čo a koľko peňazí mesačne míňaš.

Buď aktívny a my ťa radi odmeníme!

Vďaka unikátnemu Programu odmeňovaniaTB si môžeš znížiť zvýhodnený absolventský poplatok o 50 alebo 100 %.

Cenu za balík služieb Tatra PersonalTB si môžeš znížiť o 100 %, ak:

• priemerná hodnota tvojich vkladov a investícií v Tatra banke a jej dcérskych spoločnostiach dosiahne za predchádzajúci mesiac výšku 10 000 EUR.

Cenu za balík služieb Tatra PersonalTB si môžeš znížiť o 50 %, ak:

• zrealizuješ aspoň 10 platieb ktoroukoľvek platobnou kartou vydanou k tvojmu účtu, ktoré budú zúčtované v sledovanom mesiaci (trvá od posledného dňa predchádzajúceho mesiaca do predposledného dňa aktuálneho mesiaca vrátane) alebo
  • využívaš v Tatra banke aspoň dva úverové produkty alebo
  • máš majiteľské oprávnenie k bežnému účtu s balíkom služieb Tatra BusinessTB.

Zľavy je možné navzájom kombinovať, takže spojením dvoch 50 % zliav získaš balík služieb bez poplatku.

Pre viac informácií navštív ktorúkoľvek pobočku Tatra banky alebo www.young.sk.

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.