Byť absolventom sa teraz oplatí!

Končí sa ti študentský život? Začni nový s balíkom služieb Tatra PersonalTB Young a využívaj neobmedzené možnosti za zvýhodnený poplatok pre absolventov!

Balík služieb je určený absolventom vo veku od 24 do 28 rokov na dva roky po ukončení vysokej školy. S Tatra PersonalTB Young už nemusíš rozmýšľať nad množstvom každodenných bankových operácií, ktoré uskutočníš. Za mesačný poplatok 2,50 EUR môžeš so svojimi financiami narábať tak efektívne ako nikdy predtým.

Výhody balíka služieb pre absolventov:

• Neobmedzený počet platieb kartou
  • Neobmedzený počet výberov z bankomatov Tatra banky
  • Neobmedzený počet transakcií cez Internet banking a Mobil banking
  • Neobmedzený počet prijatých SMS správ
  • Neobmedzený počet e-mailových výpisov
  • Neobmedzený počet trvalých príkazov a inkás
  • Vedenie bežného účtu v EUR, platobnú kartu VISA Electron a služby elektronického bankovníctva
  • Voliteľné prečerpanie
  • Sporiaci systém

Chceš mať poriadok v peniazoch?

Nechaj to na Spending reportTB! Novinka od Tatra banky ti automaticky usporiada mesačné platby uskutočnené z bežného účtu a z debetnej platobnej karty do prehľadných preddefinovaných kategórií. Tvoje mesačné výdavky zobrazí v prehľadnej tabuľke a v grafe, na základe ktorých zistíš, na čo a koľko peňazí mesačne míňaš.

Buď aktívny a my ťa radi odmeníme!

Vďaka unikátnemu Programu odmeňovaniaTB si môžeš znížiť zvýhodnený absolventský poplatok o 50 alebo 100 %.

Cenu za balík služieb Tatra PersonalTB si môžeš znížiť o 100 %, ak:

• priemerná hodnota tvojich vkladov a investícií v Tatra banke a jej dcérskych spoločnostiach dosiahne za predchádzajúci mesiac výšku 10 000 EUR.

Cenu za balík služieb Tatra PersonalTB si môžeš znížiť o 50 %, ak:

• zrealizuješ aspoň 10 platieb ktoroukoľvek platobnou kartou vydanou k tvojmu účtu, ktoré budú zúčtované v sledovanom mesiaci (trvá od posledného dňa predchádzajúceho mesiaca do predposledného dňa aktuálneho mesiaca vrátane) alebo
  • využívaš v Tatra banke aspoň dva úverové produkty alebo
  • máš majiteľské oprávnenie k bežnému účtu s balíkom služieb Tatra BusinessTB.

Zľavy je možné navzájom kombinovať, takže spojením dvoch 50 % zliav získaš balík služieb bez poplatku.

Pre viac informácií navštív ktorúkoľvek pobočku Tatra banky alebo www.young.sk.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.