LG Cinema 3D TV: Koniec bolesti hlavy a pálenia očí

Trojrozmerné vnímanie sveta je pre ľudí najprirodzenejším a najdôležitejším zmyslom. Na televízoroch LG sme vyskúšali novou technológiu LG CINEMA 3D.

Čertovsky ostré, neuveriteľne realistické: S 3D kinom od LG prežite 3D film v úplne novej kvalite. Jednoduché použitie okuliarov umožňuje obzvlášť pohodlný filmový zážitok. Jasný obraz a extrémny zorný uhol Vás vtiahne do filmového sveta, ktorý tak rýchlo nezabudnete. Zistili sme, že ide o novú generáciu 3D, ktorá používa rovnakú technológiu ako najmodernejšie digitálne kiná. Hlavným rozdielom sú okuliare, kde sa používajú sklá s opačnou polarizáciou. Každé z nich prepustí iba svetlo, ktoré kmitá v určitom smere. Nový televízor LG prepúšťa polovicu snímok s vertikálnou a polovicu s horizontálnou polarizáciou. Tak cez tieto okuliare vidí každé oko iný obraz. Prináša to množstvo výhod. Nedochádza k fyzickému zatemňovaniu. Polarizované svetlo k očiam prichádza plynulo, žiadne blikanie, takže výsledkom je dokonale ostrý a jasný obraz.

newpasivnatechnologiajerovnakaakovnajmodenejsichdigitalnychkinach.jpg

Pasívne okuliare sa nemusia dobíjať, preto sú veľmi ľahké, ich hmotnosť je iba 16g. Ich konštrukcia je jednoduchá, takže sú aj lacné, cena sa pohybuje okolo 7€). LG má vo svojom portfóliu aj dizajnové okuliare od návrhára Alain Mikl, ktoré svojim dizajnom búrajú zaužívaný stereotyp. Navyše pre ľudí s dioptrickými okuliarmi ponúkame možnosť tzv. clip, ktorý si nasadí na svoje okuliare a vidí obraz v 3D, teda si nemusia dávať ešte ďalšie okuliare na svoje dioptrické okuliare.

pasivneokuliare.jpg

Technológia má aj ďalšie významné plus. 3D obraz je viditeľný aj zo širokých uhlov, na obraz je možné pozerať sa aj poležiačky. Technológia LG CINEMA 3D TV má niekoľko certifikátov na to, že 3D televízory neblikajú a majú dokonale ostrý obraz. Certifikáciu vykonalo mnoho významných spoločností, napríklad nemecký TÜV.

clip.jpg

Viac informácií na www.lge.sk

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu