VAŠA Slovensko oslavuje 15 rokov

Jeden z priekopníkov v poskytovaní stravovania formou stravných lístkov na Slovensku spoločnosť VAŠA Slovensko oslavuje tento rok významné výročie.

Jeden z priekopníkov v poskytovaní stravovania formou stravných lístkov na Slovensku, spoločnosť VAŠA Slovensko s.r.o., oslavuje tento rok významné výročie. Ubehlo už 15 rokov odvtedy, čo firma začala poskytovať služby v oblasti zabezpečenia stravovania zamestnancov, vtedy ešte pod obchodným menom Vaša stravovacia, spol. s r.o. Stravné lístky, ktoré boli základným a prvým produktom spoločnosti, sa v priebehu krátkej doby stali obľúbenou formou  stravovania zamestnancov v súkromnom aj štátnom sektore.

Spokojný zákazník nadovšetko

Dravosť mladej spoločnosti a chuť rozširovať portfólio produktov obohatili ponuku firmy o ďalšie oblasti. Prvou z nich je oblasť Benefitov, vďaka ktorým môžu zamestnávatelia motivovať svojich zamestnancov, prípadne ich odmeniť  za dobre odvedenú  prácu. Tieto Benefity sú často využívané aj ako poďakovanie pre obchodných partnerov alebo vhodný darček pri oslavách rôznych jubileí. V oblasti Benefitov ide konkrétne o tieto produkty: Darčekový lístok, Relaxačný lístok a Dovolenkový lístok.

Všetky tri produkty sú hodnotené ako významné z hľadiska budovania lojality zamestnancov k organizácii a tiež sú vhodnou motiváciou pre dosahovanie mimoriadnych výsledkov v práci.

Darčekové lístky môže obdarovaný využiť na nákup pre neho zaujímavých a lákavých produktov od dobrej knihy, cez šperky, parfémy,  módne doplnky a iné vďaka širokej sieti dodávateľov a obchodných partnerov, s ktorými spoločnosť VAŠA Slovensko spolupracuje.

Relaxačné lístky majú skôr oddychový charakter. Sú vstupenkou na rôzne kultúrne podujatia, do športových a fitness centier alebo na obľúbený wellness.

Dovolenkové lístky zase umožňujú zamestnávateľom podieľať sa na najkrajších chvíľach svojich zamestnancov v roku, a to počas vysnívanej dovolenky. Vďaka spolupráci s cestovnými kanceláriami ich môžu ľudia využiť ako zľavy na rôzne zájazdy doma aj do zahraničia.

Ďalšou novinkou v ponuke spoločnosti je oblasť Personálnych služieb. V rámci zefektívňovania práce svojich klientov sa VAŠA Slovensko rozhodla zaradiť do svojej štandardnej ponuky aj profesionálne služby v tejto oblasti.  Okrem personálnej a mzdovej administratívy ponúka  odborníkmi realizovaný nábor a výber zamestnancov, personálny lízing, personálne poradenstvo či služby v oblasti BOZP a techniky PO.

Prerod Vašej stravovacej na VAŠA Slovensko

Spoločnosť Vaša stravovacia bola vnímaná ako spoľahlivý a zodpovedný dodávateľ najmä stravných lístkov napriek tomu, že portfólio služieb bolo podstatne širšie. Preto sa spoločnosť minulý rok rozhodla pre kompletný rebranding, v rámci ktorého sa zmenil aj názov spoločnosti. Nový názov komplexne zastrešuje všetky produkty a služby firmy.

VAŠA Slovensko sa oficiálne zrodila 1. septembra 2010.

Slovíčko VAŠA nie je v názve spoločnosti náhodne. V roku 2002 sa VAŠA Slovensko stala súčasťou nadnárodnej spoločnosti W.A.S.A. - Group, a.s., ktorej zahraničné know-how je zárukou ďalšieho rozvoja spoločnosti a zabezpečenia vysokého štandardu poskytovaných služieb.

Ďalšie vízie

VAŠA Slovensko je pripravená svojím proaktívnym prístupom napĺňať potreby obchodných partnerov v oblasti motivácie a starostlivosti o zamestnancov. Spolu s nimi chce hľadať nové možnosti pri napĺňaní ich potrieb a prinášať im riešenia šité na mieru.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.