Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Zdravie vo vlastných rukách

Moderný životný štýl je poznamenaný nedostatkom prirodzeného pohybu, čo má za následok zvýšený výskyt obezity a priamo s ňou súvisiaci nárast srdcovo-cievnych ochorení.

Moderný životný štýl je poznamenaný nedostatkom prirodzeného pohybu, čo má za následok zvýšený výskyt obezity a priamo s ňou súvisiaci nárast srdcovo-cievnych ochorení. Zoznámte sa s pomocníkmi v boji s civilizačnými neduhmi.

Našťastie, čoraz viac ľudí si uvedomuje, že svoje zdravie majú do veľkej miery vo vlastných rukách. Vítanými pomocníkmi v boji s civilizačnými neduhmi a ochoreniami je dvojica výrobkov spoločnosti Withings, ktorú si môžete zakúpiť na stránkach internetového obchodu elektro.sme.sk, prevádzkovaného zmluvným partnerom vydavateľstva Petit Press, spoločnosťou Gratex International.

Tlakomer Withings je prvý tlakomer na svete pripojiteľný na iPhone. Umožňuje sledovať dáta online, čo zjednodušuje každodenné sledovanie krvného tlaku. Tlakomer automaticky ukladá a zobrazuje merania, pričom grafy automaticky generuje prostredníctvom aplikácie Withings (dostupnej zadarmo na iTunes AppStore). S tlakomerom Withings môže jeho majiteľ jednoducho zistiť, ako sa vyvíja jeho krvný tlak a bezpečná možnosť zdieľania mu umožňuje automatické zasielanie meraní svojmu lekárovi.

Osobná váha Withings s pripojením Wifi  umožňuje automaticky sledovať  a zaznamenávať váhu, množstvo tuku a výpočet BMI. Prihlásenie sa cez  ľubovoľný  webový prehliadač poskytne okamžitý pohľad na všetky relevantné informácie zaznamenané váhou (BMI, pomer tukovej a svalovej hmoty atď.), a to bez časového obmedzenia a pri zabezpečenom prístupe. Váha komunikuje aj s tabletmi a smartfónmi na platformách iOS a Android.

Tlakomer i váha z ponuky internetového obchodu elektro.sme.sk svojho majiteľa motivujú stanovovať si pevné ciele a umožňujú mu monitorovať svoj krvný tlak a hmotnosť v dlhodobom horizonte a tým držať svoje zdravie pevne vo svojich rukách. Tieto zariadenia budú čoskoro pevnou súčasťou každej modernej domácnosti.

Prejdite si aj inú ponuku elektro.sme.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.