Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Telefonistky v Generteli v plnom nasadení. Slováci skupujú najlacnejšie PZP

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov.

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov, Slováci sa stále nevedia nabažiť a nové poistenie kupujú nielen cez deň, ale i v noci. „Najväčší nápor zaznamenávame v popoludňajších hodinách, kedy do nášho call centra volajú noví klienti. Záujem je taký veľký, že sme náš tím museli posilniť o nové telefonistky,“ hovorí Samuel Martiš z Genertelu.

Svoju úlohu zohráva aj skutočnosť, že sa od 1. januára budúceho roku očakáva citeľné zdraženie PZP. Vodiči chcú využiť každú možnosť ušetriť na povinnom poistení.

Cena PZP v Generteli začína už na 59 eurách ročne. Už len dnes - 15. júna je možné už tak výhodné poistenie uzatvoriť až so zľavou až do 20% a to prostredníctvom call centra 0850 555 555. Zľavu až do 15% možné získať na internetových stránkách www.genertel.sk. „Táto ponuka oslovuje vodičov z celého Slovenska aj preto, že pri uzatvorení nie je dôležité, kedy vyprší súčasné PZP. Vodiči si môžu stanoviť, od kedy má nové poistenie platiť, napríklad od novembra,“ dodal Martiš.

Viac info o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.