Telefonistky v Generteli v plnom nasadení. Slováci skupujú najlacnejšie PZP

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov.

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov, Slováci sa stále nevedia nabažiť a nové poistenie kupujú nielen cez deň, ale i v noci. „Najväčší nápor zaznamenávame v popoludňajších hodinách, kedy do nášho call centra volajú noví klienti. Záujem je taký veľký, že sme náš tím museli posilniť o nové telefonistky,“ hovorí Samuel Martiš z Genertelu.

Svoju úlohu zohráva aj skutočnosť, že sa od 1. januára budúceho roku očakáva citeľné zdraženie PZP. Vodiči chcú využiť každú možnosť ušetriť na povinnom poistení.

Cena PZP v Generteli začína už na 59 eurách ročne. Už len dnes - 15. júna je možné už tak výhodné poistenie uzatvoriť až so zľavou až do 20% a to prostredníctvom call centra 0850 555 555. Zľavu až do 15% možné získať na internetových stránkách www.genertel.sk. „Táto ponuka oslovuje vodičov z celého Slovenska aj preto, že pri uzatvorení nie je dôležité, kedy vyprší súčasné PZP. Vodiči si môžu stanoviť, od kedy má nové poistenie platiť, napríklad od novembra,“ dodal Martiš.

Viac info o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.