Telefonistky v Generteli v plnom nasadení. Slováci skupujú najlacnejšie PZP

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov.

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov, Slováci sa stále nevedia nabažiť a nové poistenie kupujú nielen cez deň, ale i v noci. „Najväčší nápor zaznamenávame v popoludňajších hodinách, kedy do nášho call centra volajú noví klienti. Záujem je taký veľký, že sme náš tím museli posilniť o nové telefonistky,“ hovorí Samuel Martiš z Genertelu.

Svoju úlohu zohráva aj skutočnosť, že sa od 1. januára budúceho roku očakáva citeľné zdraženie PZP. Vodiči chcú využiť každú možnosť ušetriť na povinnom poistení.

Cena PZP v Generteli začína už na 59 eurách ročne. Už len dnes - 15. júna je možné už tak výhodné poistenie uzatvoriť až so zľavou až do 20% a to prostredníctvom call centra 0850 555 555. Zľavu až do 15% možné získať na internetových stránkách www.genertel.sk. „Táto ponuka oslovuje vodičov z celého Slovenska aj preto, že pri uzatvorení nie je dôležité, kedy vyprší súčasné PZP. Vodiči si môžu stanoviť, od kedy má nové poistenie platiť, napríklad od novembra,“ dodal Martiš.

Viac info o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch