Streda, 29. január, 2020 | Meniny má Gašpar

Telefonistky v Generteli v plnom nasadení. Slováci skupujú najlacnejšie PZP

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov.

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov, Slováci sa stále nevedia nabažiť a nové poistenie kupujú nielen cez deň, ale i v noci. „Najväčší nápor zaznamenávame v popoludňajších hodinách, kedy do nášho call centra volajú noví klienti. Záujem je taký veľký, že sme náš tím museli posilniť o nové telefonistky,“ hovorí Samuel Martiš z Genertelu.

Svoju úlohu zohráva aj skutočnosť, že sa od 1. januára budúceho roku očakáva citeľné zdraženie PZP. Vodiči chcú využiť každú možnosť ušetriť na povinnom poistení.

Cena PZP v Generteli začína už na 59 eurách ročne. Už len dnes - 15. júna je možné už tak výhodné poistenie uzatvoriť až so zľavou až do 20% a to prostredníctvom call centra 0850 555 555. Zľavu až do 15% možné získať na internetových stránkách www.genertel.sk. „Táto ponuka oslovuje vodičov z celého Slovenska aj preto, že pri uzatvorení nie je dôležité, kedy vyprší súčasné PZP. Vodiči si môžu stanoviť, od kedy má nové poistenie platiť, napríklad od novembra,“ dodal Martiš.

Viac info o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk

Peniaze z poistky môžete dostať rýchlejšie. Poradíme vám ako

Škodu musí poisťovňa preplatiť do pätnástich dní.

Platiť kartou môžete odteraz štýlovo

Nové dizajny platobných kariet prinášajú krásu do vašich peňaženiek.

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.