Telefonistky v Generteli v plnom nasadení. Slováci skupujú najlacnejšie PZP

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov.

Horúce chvíle zažívajú v týchto dňoch telefonistky v on-line poisťovni Genertel. Napriek tomu, že výhodná ponuka na najlacnejšie PZP trvá už niekoľko týždňov, Slováci sa stále nevedia nabažiť a nové poistenie kupujú nielen cez deň, ale i v noci. „Najväčší nápor zaznamenávame v popoludňajších hodinách, kedy do nášho call centra volajú noví klienti. Záujem je taký veľký, že sme náš tím museli posilniť o nové telefonistky,“ hovorí Samuel Martiš z Genertelu.

Svoju úlohu zohráva aj skutočnosť, že sa od 1. januára budúceho roku očakáva citeľné zdraženie PZP. Vodiči chcú využiť každú možnosť ušetriť na povinnom poistení.

Cena PZP v Generteli začína už na 59 eurách ročne. Už len dnes - 15. júna je možné už tak výhodné poistenie uzatvoriť až so zľavou až do 20% a to prostredníctvom call centra 0850 555 555. Zľavu až do 15% možné získať na internetových stránkách www.genertel.sk. „Táto ponuka oslovuje vodičov z celého Slovenska aj preto, že pri uzatvorení nie je dôležité, kedy vyprší súčasné PZP. Vodiči si môžu stanoviť, od kedy má nové poistenie platiť, napríklad od novembra,“ dodal Martiš.

Viac info o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.