SME

Uverejňujte tlačové správy na sme.sk

Aj barmani majú možnosť stať sa medzinárodnými hviezdami gastronómie!

Po štvrtý raz majú všetci barmani Slovenska možnosť zapojiť sa do slovenského národného kola súťaže Pilsner Urquell Master Bartender 2011.

Po štvrtý raz majú všetci barmani Slovenska možnosť zapojiť sa do slovenského národného kola súťaže Pilsner Urquell Master Bartender 2011. Jeho víťaz sa následne zúčastní na prestížnom medzinárodnom finále, kde bude môcť zabojovať o titul majstra sveta – International Master Bartender.

Súťaž Pilsner Urquell Master Bartender je určená pre všetkých barmanov, ktorých spája spoločná vášeň pre výnimočné pivo a ktorí chcú vo svojom odbore niečo dosiahnuť. Cieľom súťaže je osloviť a vyškoliť najlepších barmanov, ktorí budú Pilsner Urquell správne čapovať, podávať a s láskou sa oň starať, pretože práve to vo výraznej miere ovplyvňuje chuť a kvalitu tejto pivnej ikony.  

„Na to, aby sa z obyčajného barmana stal majster sveta, je potrebné nielen dokonale načapovať pivo. Pre víťazstvo sú dôležité charizmatické vystupovanie, jazyková pripravenosť, umenie pútavo prezentovať pivo ako jedinečný nápoj a, samozrejme, znalosti z oblasti výroby i histórie piva a starostlivosti oň,“ objasňuje starší obchodný sládok Plzeňského Prazdroja Václav Berka, jeden z porotcov.

To, že víťazstvo v súťaži môže zmeniť život, potvrdzuje aj minuloročný svetový víťaz. Vďaka triumfu vo finále, kde porazil súperov zo 16 krajín, mohol Lukáš Svoboda z Českej republiky realizovať svoj vytúžený projekt: „Školu barmanov som mal v hlave už dávno, snažím sa odovzdať svoje znalosti a nadšenie pre Pilsner Urquell do všetkých kútov republiky.“ Titul majstra sveta je prínosom aj pre reštauráciu, kde Lukáš pôsobí. Silná medializácia dokázateľne dvíha tržby a zaisťuje veľký záujem verejnosti.

Štvrtý ročník súťaže sa začína v júli a vyvrcholí 8. septembra 2011 národným finále v Bratislave. Slovenský víťaz Master Bartender sa zúčastní na medzinárodnom finále súťaže v Prahe, kde možno už tento rok vyhrá pre Slovensko titul najlepšieho barmana Pilsner Urquell. Majster sveta získa okrem 10 000 eur a masívnej marketingovej podpory aj VIP vstupenku do sveta elitných barmanov Pilsner Urquell.

Po prvýkrát sa do súťaže môže zapojiť okrem barmanov aj široká verejnosť. Milovníci a znalci dobrého piva spomedzi laikov sa tak dozvedia zaujímavosti o pive Pilsner Urquell, otestujú svoje vedomosti a zároveň môžu vyhrať zaujímavé ceny.

Barmani i znalci dobrého piva spomedzi laikov sa do súťaže môžu prihlásiť do 15. 8. 2011 na www.masterbartender.sk.

„Všetci s vášňou pre Pilsner Urquell sa môžu stať súčasťou legendy,“ povzbudzuje talenty spomedzi odbornej i laickej verejnosti Václav Berka.

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 978
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 537
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 155
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 281
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 378
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 133
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 971
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 776
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Magazín Leto v Rakúsku 2025 nájdete vložený v denníkoch SME a Korzár už dnes.


INZERCIA 20 h

Vychováva mladé talenty a učí ich disciplíne.


INZERCIA 20. máj

Zistite, ako sa buduje pracovné prostredie, v ktorom nemajú predsudky miesto.


INZERCIA 20. máj

Natuvion otvára brány špičkovým špecialistom: prináša svetové projekty a ponúka férové ohodnotenie.


19. máj
SkryťZatvoriť reklamu