Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Buďte VIP na MotoGP

Prežite neopakovateľný víkend a siahnite si na jeden z najvzrušujúcejších športov. Spoločnosť Freixenet vám v spolupráci s vino.sme.sk ponúka jedinečnú príležitosť – vstúpte do exkluzívneho klubu MotoGP a nenechajte si ujsť nič z tohto výnimočného sveta silných motorov a rýchlych kolies.

Druhý augustový víkend bude Brno žiť MotoGP a vy môžete byť pri tom! Už iba necelý týždeň máte na to, aby ste sa zapojili do našej súťaže, v ktorej sa hrá až o 3 špeciálne lístky do VIP Village, kde budete hosťom spoločnosti Freixenet, najväčšieho svetového výrobcu šumivých vín. Mimochodom, každý lístok má hodnotu 562€ a tieto preteky sú už beznádejne vypredané.

Skalní fanúšikovia vedia, že na Masarykovom okruhu sa myslí na každučký detail už od samotného špeciálneho vstupu, cez výnimočný servis až po jedinečné zážitky. VIP miesta blízko paddocku vám nielenže zaručia prvotriedny panoramatický výhľad na tú najvzrušujúcejšiu časť trate, ale rovno garantujú, že neprídete o nič z toho, čo sa deje priamo v srdci pretekov. Špeciálna lotéria o exkluzívne darčeky, nahliadnutie aj do zákulisia či otvorený bar plný exkluzívnych legiend – to je iba zlomok z toho, čo sa chystá pre návštevníkov VIP Village.

Prestížne preteky MotoGP sa jazdia v Brne už 12.-14. augusta, tak neváhajte, vstúpte do klubu výnimočných a oslavujte. Najskôr si naplno vychutnajte radosti života so sektom Freixenet a potom poriadne oslávte výhru VIP lístkov, ktoré znamenajú jedinečný víkend priamo v srdci najbližšieho MotoGP. Na zdravie a veľa šťastia!

frgpmensi-r792.jpg

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH