Dovolenky zima 2011/2012 už v predaji !

Kuba, Mexiko, Maledivy či Bali ? Pobyty v exotických destináciách na zimnú sezónu 2011/2012 odporúčame rezervovať včas!

Kuba, Mexiko, Maledivy či Bali ? Pobyty v exotických destináciách na zimnú sezónu 2011/2012 odporúčame rezervovať včas !

Obľúbená stránka dovolenky.sme.sk,  ktorú prevádzkuje cestovná kancelária VIP Travel ako zmluvný partner vydavateľstva Petit Press, prichádza s bohatou ponukou zájazdov, dovolenkových pobytov a ubytovania na zimnú sezónu 2011/2012. Ponuka na zimu zahŕňa atraktívne letecké zájazdy do exotických destinácií za teplom a kúpaním v All Inclusive rezortoch, ako je napríklad temperamentná Kuba, Dominikánska republika, Mexiko, kolíska reggae – Jamajka a ďalšie ostrovy slnečného Karibiku, ostrovy Indického oceánu s povestnými rozprávkovo bielymi plážami (Maledivy, Seychely, Mauritius), krajiny juhovýchodnej Ázie (Thajsko, Malajzia, Bali) a mnohé ďalšie. K dispozícii sú aj vianočné a silvestrovské pobyty v exotických destináciách spojené so špeciálnym sviatočným programom – pre veľkú obľúbenosť odporúčame rezervovať včas!

Neodmysliteľnou súčasťou zimnej ponuky sú aj lyžiarske pobyty a ubytovanie v známych lyžiarskych strediskách Európy. Jedinečný rezervačný systém poskytuje možnosť vyhľadávať a online rezervovať  Vaše zimné dovolenkové pobyty s odletom z Viedne a nemeckých miest či samostatné ubytovanie na celom svete zo širokej ponuky dovolenkových destinácií  vo vzdialených exotických krajinách, ale aj v Európe od najväčších rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií. Táto služba určite osloví záujemcov o cestovanie svojou jednoduchosťou, prehľadnosťou, pohodlím pri vyhľadávaní a rezervácii vhodnej dovolenkovej destinácie s porovnaním cien, on-line aktualizáciou voľných miest 24 hodín denne, spoľahlivosťou a garanciou, ktorú poskytujú renomované značky zahraničných cestovných kancelárií (viac ako 15 miliónov voľných termínov a ubytovacích kapacít). Nemenej lákavá je aj ponuka last minute pobytov.

Prevádzkovateľ služby dovolenky.sme.sk - cestovná kancelária VIP Travel sa okrem iného špecializuje na netradičné cesty a dovolenky na mieru. V prípade, že v novom rezervačnom systéme nenájdete svoj vysnívaný dovolenkový cieľ, neváhajte obrátiť sa so svojimi požiadavkami na info@viptravel.sk a zamestnanci VIP Travel Vám radi pomôžu.

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.