Dovolenky zima 2011/2012 už v predaji !

Kuba, Mexiko, Maledivy či Bali ? Pobyty v exotických destináciách na zimnú sezónu 2011/2012 odporúčame rezervovať včas!

Kuba, Mexiko, Maledivy či Bali ? Pobyty v exotických destináciách na zimnú sezónu 2011/2012 odporúčame rezervovať včas !

Obľúbená stránka dovolenky.sme.sk,  ktorú prevádzkuje cestovná kancelária VIP Travel ako zmluvný partner vydavateľstva Petit Press, prichádza s bohatou ponukou zájazdov, dovolenkových pobytov a ubytovania na zimnú sezónu 2011/2012. Ponuka na zimu zahŕňa atraktívne letecké zájazdy do exotických destinácií za teplom a kúpaním v All Inclusive rezortoch, ako je napríklad temperamentná Kuba, Dominikánska republika, Mexiko, kolíska reggae – Jamajka a ďalšie ostrovy slnečného Karibiku, ostrovy Indického oceánu s povestnými rozprávkovo bielymi plážami (Maledivy, Seychely, Mauritius), krajiny juhovýchodnej Ázie (Thajsko, Malajzia, Bali) a mnohé ďalšie. K dispozícii sú aj vianočné a silvestrovské pobyty v exotických destináciách spojené so špeciálnym sviatočným programom – pre veľkú obľúbenosť odporúčame rezervovať včas!

Neodmysliteľnou súčasťou zimnej ponuky sú aj lyžiarske pobyty a ubytovanie v známych lyžiarskych strediskách Európy. Jedinečný rezervačný systém poskytuje možnosť vyhľadávať a online rezervovať  Vaše zimné dovolenkové pobyty s odletom z Viedne a nemeckých miest či samostatné ubytovanie na celom svete zo širokej ponuky dovolenkových destinácií  vo vzdialených exotických krajinách, ale aj v Európe od najväčších rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií. Táto služba určite osloví záujemcov o cestovanie svojou jednoduchosťou, prehľadnosťou, pohodlím pri vyhľadávaní a rezervácii vhodnej dovolenkovej destinácie s porovnaním cien, on-line aktualizáciou voľných miest 24 hodín denne, spoľahlivosťou a garanciou, ktorú poskytujú renomované značky zahraničných cestovných kancelárií (viac ako 15 miliónov voľných termínov a ubytovacích kapacít). Nemenej lákavá je aj ponuka last minute pobytov.

Prevádzkovateľ služby dovolenky.sme.sk - cestovná kancelária VIP Travel sa okrem iného špecializuje na netradičné cesty a dovolenky na mieru. V prípade, že v novom rezervačnom systéme nenájdete svoj vysnívaný dovolenkový cieľ, neváhajte obrátiť sa so svojimi požiadavkami na info@viptravel.sk a zamestnanci VIP Travel Vám radi pomôžu.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak