Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

BBC 1 Plus prinesie nájomcom úspory prevádzkových nákladov

Bratislava Business Center 1 Plus (BBC 1 Plus) je vôbec prvou "zelenou" kancelárskou budovou v Bratislave.

Bratislava Business Center 1 Plus (BBC 1 Plus) je vôbec prvou "zelenou" kancelárskou budovou v Bratislave. Ide o trvalo udržateľnú stavbu, ktorá bude spĺňať vysoké európske štandardy pre ekológiu a energetickú účinnosť tak, aby po ukončení výstavby získala medzinárodný certifikát LEED. Developerom projektu je spoločnosť CA Immobilien Anlagen AG .

Moderná 13-podlažná stavba BBC 1 Plus sa nachádza uprostred najväčšej administratívnej zóny v Bratislave. Od augusta budúceho roku poskytne svojim užívateľom najvyšší štandard kancelárskych priestorov triedy A a vzhľadom na použité technológie ušetrí budúcim nájomcom nemalé výdavky na prevádzkové náklady.

Technológia chladených trámov prinesie nájomcom výrazne priaznivejšiu mikroklímu v nájomných priestoroch v porovnaní s bežne používaným chladením systémom fan-coilov, vďaka čomu sa nájomníci budú v budove cítiť omnoho príjemnejšie. Aj napriek moderným technológiám a nízkym prevádzkovým nákladom budova disponuje otvárateľnými oknami v každej kancelárii, čo taktiež prispeje k väčšiemu komfortu na pracovisku.

K nemenej dôležitým aspektom budovy patrí vysoká efektivita vnútorných priestorov. Flexibilné delenie štandardných podlaží umožňuje umiestnenie až 8 samostatných jednotiek na poschodie (od 150 m2), každá z nich so samostatným vstupom a samostatným meraním energií. Na každom poschodí je tiež možnosť modulárnej konfigurácie toaliet, kuchyniek, sprchových kútov, skladov a serverových miestností v rámci prenajatých jednotiek.

Projekt je situovaný v rozvinutej obchodnej zóne pri Prievozskej ulici, ktorá poskytuje jednoduchú dostupnosť do centra mesta, na diaľnicu, na bratislavské a viedenské letisko, autobusovú a vlakovú stanicu. Budova je veľmi dobre dostupná aj mestskou hromadnou dopravou. Maximálny komfort a bezpečnosť zabezpečí budova svojim užívateľom aj vďaka širokému zázemiu služieb: obchody, kaviareň, reštaurácia, veľkokapacitná jedáleň, centrálna recepcia a nepretržité integrované bezpečnostné služby.

sedenie.jpg

Pre viac informácií navštívte www.bbc1plus.sk.

Prečo Lukáš chodí po tridsiatke ešte stále na strednú školu

Lukáš Ľalík žije v Hriňovej a je známy rezbár. Má aj normálnu prácu a začal chodiť na strednú školu. Tam sú z neho nadšení.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.