BBC 1 Plus prinesie nájomcom úspory prevádzkových nákladov

Bratislava Business Center 1 Plus (BBC 1 Plus) je vôbec prvou "zelenou" kancelárskou budovou v Bratislave.

Bratislava Business Center 1 Plus (BBC 1 Plus) je vôbec prvou "zelenou" kancelárskou budovou v Bratislave. Ide o trvalo udržateľnú stavbu, ktorá bude spĺňať vysoké európske štandardy pre ekológiu a energetickú účinnosť tak, aby po ukončení výstavby získala medzinárodný certifikát LEED. Developerom projektu je spoločnosť CA Immobilien Anlagen AG .

Moderná 13-podlažná stavba BBC 1 Plus sa nachádza uprostred najväčšej administratívnej zóny v Bratislave. Od augusta budúceho roku poskytne svojim užívateľom najvyšší štandard kancelárskych priestorov triedy A a vzhľadom na použité technológie ušetrí budúcim nájomcom nemalé výdavky na prevádzkové náklady.

Technológia chladených trámov prinesie nájomcom výrazne priaznivejšiu mikroklímu v nájomných priestoroch v porovnaní s bežne používaným chladením systémom fan-coilov, vďaka čomu sa nájomníci budú v budove cítiť omnoho príjemnejšie. Aj napriek moderným technológiám a nízkym prevádzkovým nákladom budova disponuje otvárateľnými oknami v každej kancelárii, čo taktiež prispeje k väčšiemu komfortu na pracovisku.

K nemenej dôležitým aspektom budovy patrí vysoká efektivita vnútorných priestorov. Flexibilné delenie štandardných podlaží umožňuje umiestnenie až 8 samostatných jednotiek na poschodie (od 150 m2), každá z nich so samostatným vstupom a samostatným meraním energií. Na každom poschodí je tiež možnosť modulárnej konfigurácie toaliet, kuchyniek, sprchových kútov, skladov a serverových miestností v rámci prenajatých jednotiek.

Projekt je situovaný v rozvinutej obchodnej zóne pri Prievozskej ulici, ktorá poskytuje jednoduchú dostupnosť do centra mesta, na diaľnicu, na bratislavské a viedenské letisko, autobusovú a vlakovú stanicu. Budova je veľmi dobre dostupná aj mestskou hromadnou dopravou. Maximálny komfort a bezpečnosť zabezpečí budova svojim užívateľom aj vďaka širokému zázemiu služieb: obchody, kaviareň, reštaurácia, veľkokapacitná jedáleň, centrálna recepcia a nepretržité integrované bezpečnostné služby.

sedenie.jpg

Pre viac informácií navštívte www.bbc1plus.sk.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch