Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Choďte všetci do hája!

Bratislavský rezidenčný projekt NOVÝ HÁJ šokuje nielen svojou komunikáciou, ale aj novinkami, ktoré zavádza do slovenského bývania.

Pod revolúciu v bývaní sa podpísali slovensko-kanadský architekt a ateliér ITB Architekti, ktorí vytvorili unikátny rezidenčný projekt NOVÝ HÁJ. V Bratislave, na križovatke ulíc Starohájska a Dudova tak čoskoro vyrastie nová dominanta Petržalky.

Nepredávame konfekciu

Developer petržalského rezidenčného projektu NOVÝ HÁJ dotiahol flexibilitu a individuálny prístup ku klientom do dokonalosti. Ako prvý na Slovensku umožňuje budúcim obyvateľom upraviť si nielen dispozíciu interiéru, ale aj rozhodnúť sa, aké veľké a kde budú umiestnené okná a balkón. To, čo bolo doteraz možné len pri rodinných domoch, sa tak stáva realitou aj pri bytových priestoroch.

„Je prirodzené, že mladý, slobodný človek si svoj byt predstavuje inak ako mladá rodinka s deťmi. Preto sme už vopred pripravili takmer ku každému bytu viacero alternatív dispozičných riešení, ktoré odzrkadľujú rôzne potreby a predstavy“, vyjadril sa Drahan Petrovič, architekt dlhodobo pôsobiaci v Kanade.

Okolie rezidencie je rovnako dôležité ako samotné byty

Skôr ako sa začnú stavať samotné rezidenčné domy, dôjde k revitalizácii lesoparku, do ktorého bude projekt zasadený. Jeho súčasťou bude aj vlastné detské ihrisko. V kombinácii s už existujúcimi voľnočasovými a rekreačnými zónami, ako sú dunajská hrádza alebo jazerá Draždiak, ktoré sú doslova len na skok, tak vznikne v Petržalke zelená oáza pre ideálne pokojné bývanie. Navyše, obyvatelia sa budú sťahovať už do hotového prostredia a nie na stavenisko.

Kvalitná architektúra a špičkový dizajn

Komorný projekt NOVÝ HÁJ pozostáva z 2 rezidenčných domov, v ktorých sa nachádza spolu len 72 bytov. Byty sú komfortné, presvetlené, s výhľadom na podunajské lesy a dostihovú dráhu. Dispozície sú dôkladne premyslené, bez zbytočných a nevyužiteľných priestorov, v racionálnych výmerách.

Získajte aj vy nadštandardné bývanie za štandardné ceny.

Choďte všetci do hája na www.novyhaj.sk.

obrazok1.jpg

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.