Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Choďte všetci do hája!

Bratislavský rezidenčný projekt NOVÝ HÁJ šokuje nielen svojou komunikáciou, ale aj novinkami, ktoré zavádza do slovenského bývania.

Pod revolúciu v bývaní sa podpísali slovensko-kanadský architekt a ateliér ITB Architekti, ktorí vytvorili unikátny rezidenčný projekt NOVÝ HÁJ. V Bratislave, na križovatke ulíc Starohájska a Dudova tak čoskoro vyrastie nová dominanta Petržalky.

Nepredávame konfekciu

Developer petržalského rezidenčného projektu NOVÝ HÁJ dotiahol flexibilitu a individuálny prístup ku klientom do dokonalosti. Ako prvý na Slovensku umožňuje budúcim obyvateľom upraviť si nielen dispozíciu interiéru, ale aj rozhodnúť sa, aké veľké a kde budú umiestnené okná a balkón. To, čo bolo doteraz možné len pri rodinných domoch, sa tak stáva realitou aj pri bytových priestoroch.

„Je prirodzené, že mladý, slobodný človek si svoj byt predstavuje inak ako mladá rodinka s deťmi. Preto sme už vopred pripravili takmer ku každému bytu viacero alternatív dispozičných riešení, ktoré odzrkadľujú rôzne potreby a predstavy“, vyjadril sa Drahan Petrovič, architekt dlhodobo pôsobiaci v Kanade.

Okolie rezidencie je rovnako dôležité ako samotné byty

Skôr ako sa začnú stavať samotné rezidenčné domy, dôjde k revitalizácii lesoparku, do ktorého bude projekt zasadený. Jeho súčasťou bude aj vlastné detské ihrisko. V kombinácii s už existujúcimi voľnočasovými a rekreačnými zónami, ako sú dunajská hrádza alebo jazerá Draždiak, ktoré sú doslova len na skok, tak vznikne v Petržalke zelená oáza pre ideálne pokojné bývanie. Navyše, obyvatelia sa budú sťahovať už do hotového prostredia a nie na stavenisko.

Kvalitná architektúra a špičkový dizajn

Komorný projekt NOVÝ HÁJ pozostáva z 2 rezidenčných domov, v ktorých sa nachádza spolu len 72 bytov. Byty sú komfortné, presvetlené, s výhľadom na podunajské lesy a dostihovú dráhu. Dispozície sú dôkladne premyslené, bez zbytočných a nevyužiteľných priestorov, v racionálnych výmerách.

Získajte aj vy nadštandardné bývanie za štandardné ceny.

Choďte všetci do hája na www.novyhaj.sk.

obrazok1.jpg

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.