Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

PZP na rok 2012: najlacnejšie už len dnes!

Posledná šanca uzatvoriť PZP na rok 2012 za garantovanú najnižšiu cenu na trhu a získať VIP servis k tomu. Ponuka platí už len dnes!

Hoci mnohé poisťovne ešte nezverejnili svoje cenníky povinného zmluvného poistenia pre budúci rok, motoristi si môžu svoje vozidlo poistiť na rok 2012 už teraz. Neoplatí sa vyčkávať, pretože nikto v týchto dňoch nemôže s istotou povedať, aké ceny PZP budú platiť pár dní pred posledným dňom na výpoveď ich starej zmluvy.

Stávkou na istotu je preto poistenie vozidla na budúci rok najneskôr do dnešnej polnoci  v poisťovni Genertel.sk Tá totiž motoristom v rámci akciovej ponuky platnej do tohto termínu garantuje, že si môžu svoje auto poistiť na budúci rok za tohtoročné ceny. To znamená so zľavou až do 65% za beškodový priebeh a s VIP asistenčnými službami zadarmo. S garanciou príchodu na miesto nehody do 60 minút.

Genertel navyše zákazníkom garantuje najnižšiu cenu na trhu pre autá nad 70kw. „Ak záujemca nájde niekde výhodnejšiu ponuku a preukáže to, vrátime mu rozdiel a poistíme ho s extra 5-percentnou zľavou,“ povedal marketingový riaditeľ poisťovňe Genertel Samuel Martiš.

Zákonnú poistku na auto môže motorista vypovedať najneskôr 6 týždňov pred výročným dňom. Pre majiteľov áut, ktoré sú poistené od 1. januára to znamená, že najneskorším termínom je 21. november.

Aj keď zatiaľ nie je vývoj cien pre budúci rok istý, zmeny, ktoré zvyšujú poistné krytie z PZP na dvojnásobok budú vytvárať tlak na ich zvyšovanie. Po novom bude povinné poistenie kryť ujmu na zdraví do výšky 5 mil. Eur a škody na majetku do výšky 1 mil. Eur.

Viac info na stránke poisťovne  na www.genertel.sk

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.