ING Konto - vysoké úročenie a žiadne poplatky

Pred takmer desiatimi rokmi sme ako prví na slovenskom trhu priniesli ideu sporiaceho účtu ING Konto, ktorý sa vyznačuje atraktívnym úročením a žiadnymi poplatkami za štandardné operácie.

Pred takmer desiatimi rokmi sme ako prví na slovenskom trhu priniesli ideu sporiaceho účtu ING Konto, ktorý sa vyznačuje atraktívnym úročením a žiadnymi poplatkami za štandardné operácie. Hneď po jeho uvedení na trh sme zaznamenali vysoký záujem o tento produkt zo strany klientov, o čom svedčí aj viac ako 100 tisíc, veríme, spokojných klientov.

Sporiaci účet ING Konto oproti bežnému účtu ponúka vyššie zhodnotenie finančných prostriedkov. Je tiež vhodnou alternatívou termínovaných vkladov v prípadoch, ak klient v blízkej budúcnosti nechce voľné zdroje investovať na dlhšie obdobie, a preferuje komfort rýchlo prístupnej finančnej rezervy.

Hlavnými výhodami produktu ING Konto sú jeho parametre, ktoré dlhodobo udržiavame rovnaké a transparentné voči klientom, čo v kombinácii s výhodným úročením naši klienti najviac oceňujú.

400x300b-r557.jpg

Popri vysokom úročení sporiaci účet ING Konto je štandardne bez poplatkov za vedenie účtu, nemá ani podmienky viazanosti či nutnosť zriadenia bežného účtu v ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky (ďalej „ING Bank“). Klienti majú svoje prostriedky k dispozícii kedykoľvek a bez poplatkov za transakcie.

Od 3.10.2011 ING Bank zvýšila úrokovú sadzbu na sporiacom účte na 1,75% p.a., čo sme presvedčení, že poteší našich existujúcich a budúcich klientov.

Bližšie informácie o sporiacom účte ING Konto nájdete na www.ingkonto.sk, v call centre 0850 122 122 a v klientskom centre Jesenského 4/C, 811 02 Bratislava.

V dôsledku zvyšujúcej sa internetovej zručnosti rastie dopyt po jednoduchých sporiacich produktoch s jasnými, prehľadnými a pre klienta výhodnými podmienkami. Našou ambíciou je aj v budúcnosti ponúkať kvalitné služby a neustále ich zlepšovať. Pretrvávajúci záujem klientov a zvyšujúca sa konkurencia v tejto oblasti sú pre nás dôkazom správnosti nášho smerovania.

ING Bank pôsobí na slovenskom trhu už 20 rokov a patrí do silnej holandskej finančnej skupiny ING Group N.V., nesúcej rating A+.

Ivan Tučnovič, manažér retailového bankovníctva, ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?