Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Ďalšia banka pristupuje k zvyšovaniu úrokových sadzieb

Do boja o vklady klientov sa zvyšovaním úrokových sadzieb zapája ďalšia banka – tentokrát fungujúca výlučne cez internet.

Do boja o vklady klientov sa zvyšovaním úrokových sadzieb zapája ďalšia banka – tentokrát fungujúca výlučne cez internet. Direct banky, ktoré v poslednom období pribudli na slovenskom trhu, sa totiž netaja, že vedia svojim klientom poskytnúť vyššie úroky a lepšie podmienky ako tradičné banky.

ZUNO, direct banka rakúskej Raiffeisen Bank International, sa pri vstupe na slovenský trh v decembri 2010 zaviazala ponúkať klientom úroky, ktoré budú vždy patriť medzi najvyššie na trhu. Práve v súlade s touto filozofiou zvyšuje sadzby na vybraných vkladových produktoch.

ZUNO predstavilo novú výšku úroku na termínovanom vklade s ročnou viazanosťou peňazí. Namiesto pôvodných 2,8 % p.a. aktuálne ponúka 3,4 % p.a. Získanie tejto sadzby banka podmieňuje otvorením ročného termínovaného vkladu v ZUNO do 30. novembra 2011.

Úprava úrokov smerom nahor neobišla ani sporiaci účet, ktorý je v ZUNO bez akejkoľvek viazanosti či poplatkov. Úročenie tohto produktu pritom banka naposledy zvyšovala len minulý mesiac. Tentokrát upravuje sadzbu z 2,01 % p.a. na 2,3 % p.a. Toto percento prevyšuje sadzby na ročných termínovaných vkladoch v niektorých bankách. Na sporiacom účte v ZUNO sa však peniaze zhodnocujú a zároveň sú kedykoľvek k dispozícii ako na bežnom účte.

Termínovaný vklad a sporiaci účet dostanú klienti ZUNO k bežnému účtu, ktorý banka ponúka za 0 €. Ten si otvoria pár klikmi na internete. Navyše si môžu byť istí, že peniaze sú v ZUNO v bezpečí. Silná banková skupina Raiffeisen Bank International, ktorej je banka súčasťou, je na trhu už 125 rokov.

Chcem top úrok 3,4 % ročne na ročnom termínovanom vklade

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.