Ďalšia banka pristupuje k zvyšovaniu úrokových sadzieb

Do boja o vklady klientov sa zvyšovaním úrokových sadzieb zapája ďalšia banka – tentokrát fungujúca výlučne cez internet.

Do boja o vklady klientov sa zvyšovaním úrokových sadzieb zapája ďalšia banka – tentokrát fungujúca výlučne cez internet. Direct banky, ktoré v poslednom období pribudli na slovenskom trhu, sa totiž netaja, že vedia svojim klientom poskytnúť vyššie úroky a lepšie podmienky ako tradičné banky.

ZUNO, direct banka rakúskej Raiffeisen Bank International, sa pri vstupe na slovenský trh v decembri 2010 zaviazala ponúkať klientom úroky, ktoré budú vždy patriť medzi najvyššie na trhu. Práve v súlade s touto filozofiou zvyšuje sadzby na vybraných vkladových produktoch.

ZUNO predstavilo novú výšku úroku na termínovanom vklade s ročnou viazanosťou peňazí. Namiesto pôvodných 2,8 % p.a. aktuálne ponúka 3,4 % p.a. Získanie tejto sadzby banka podmieňuje otvorením ročného termínovaného vkladu v ZUNO do 30. novembra 2011.

Úprava úrokov smerom nahor neobišla ani sporiaci účet, ktorý je v ZUNO bez akejkoľvek viazanosti či poplatkov. Úročenie tohto produktu pritom banka naposledy zvyšovala len minulý mesiac. Tentokrát upravuje sadzbu z 2,01 % p.a. na 2,3 % p.a. Toto percento prevyšuje sadzby na ročných termínovaných vkladoch v niektorých bankách. Na sporiacom účte v ZUNO sa však peniaze zhodnocujú a zároveň sú kedykoľvek k dispozícii ako na bežnom účte.

Termínovaný vklad a sporiaci účet dostanú klienti ZUNO k bežnému účtu, ktorý banka ponúka za 0 €. Ten si otvoria pár klikmi na internete. Navyše si môžu byť istí, že peniaze sú v ZUNO v bezpečí. Silná banková skupina Raiffeisen Bank International, ktorej je banka súčasťou, je na trhu už 125 rokov.

Chcem top úrok 3,4 % ročne na ročnom termínovanom vklade

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch