Goodman postaví logistické centrum

OTS: Goodman postaví logistické centrum s plochou 78.000 m2 pre spoločnosť Zalando Brusel 27. októbra /PRNewswire/

Brusel 27. októbra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Skupina Goodman Group postaví na nákladnom termináli v Erfurte logistické centrum s plochou 78.000 m2 pre spoločnosť Zalando realizujúcu elektronický maloobchodný predaj. Nehnuteľnosť je vopred prenajatá na 16-ročné obdobie. Výstavba začne v polovici októbra a dodávka sa plánuje na august 2012.

"Sme veľmi radi, že sme zabezpečili tento posledný projekt a nadviazali nový vzťah so spoločnosťou Zalando. Tento rok je to už ôsma vopred záväzne sľúbená stavba v Nemecku a svedčí o našej vedúcej pozícii vo výstavbe a správe logistických zariadení," povedal Andreas Fleischer, riaditeľ spoločnosti Goodman pre Nemecko.

Sklad poskytne 71.000 m2 podlahovej plochy so 7000 m2 súvisiacich kancelárskych a spoločenských priestorov. Plánuje sa aj niekoľko sto parkovacích miest a 55 miest pre nákladné automobily a prívesy. Nové zariadenie bude obsahovať 46 nakladacích plošín s miestom na prípadné ďalšie rozšírenie plošín v prípade dopytu v budúcnosti.

Výstavba predstavuje významný rast v obchodnej činnosti spoločnosti Zalando a uľahčí efektívnu distribúciu ich produktov v celom Nemecku a Európe.

"Zalando očakáva ďalší rast v Nemecku a na medzinárodných trhoch," povedal Rubin Ritter, výkonný riaditeľ spoločnosti Zalando.

"Výstavba logistického centra na objednávku v Erfurte, ktorá je prispôsobená individuálnym požiadavkám je preto ďalším logickým krokom v rozvoji našej spoločnosti," dodal Ritter.

Spoločnosť Zalando od svojho vytvorenia v roku 2008 zaznamenáva silný rast. Spoločnosť pôvodne predávala online len topánky, dnes však ponúka celý rad módnych položiek, vrátane oblečenia a príslušenstva pre dospelých a deti, športové oblečenie a zariadenie a kozmetické prípravky. Spoločnosť v súčasnosti na maloobchodnej úrovni predáva viac ako 1000 dobre známych značiek a tovar dizajnérskych značiek.

Greg Goodman, výkonný riaditeľ Goodman Group uzavrel: "Posledná stavba pre spoločnosť Zalando nasleduje po troch podobných stavbách oznámených v Nemecku a vo Francúzsku v priebehu posledných mesiacov, čo poskytne viac ako 238.000 m2 nových priestorov pre poskytovateľa elektronického online obchodu, spoločnosť Amazon. Tieto dohody ukazujú silný dopyt po elektronickom obchode v Európe a skúsenosti Goodman pri dodávaní logistických a skladovacích riešení na mieru zákazníkom v tomto rýchle sa rozvíjajúcom odvetví."

O spoločnosti Goodman Pre viac informácií prosím navštívte: http://www.goodman.com

Kontakt: Goodman Majella O Doherty Tel: +32-2-263-4068 Email: Majella.odoherty@goodman.com

Zdroj: Goodman Group

lt pop

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.