Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Vážený pán predseda Matice slovenskej M. Tkáč

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Vážený pán predseda MS M. Tkáč, netuším, ako je možné označiť niekoľko rokov známe fakty o Franzovi Lisztovi ako "neznáme". Predseda Lisztovej spoločnosti dr. M. Demko, ktorého osobne poznáte, publikoval celý rad faktov v Hospodárskych novinách (1997-98) a potom v Hospodárskom denníku (1999-2003). Bol ocenený za svoje práce o Lisztovi, no i o Slovanoch, prestížnym ocenením Zlatý biatec. O týchto faktoch sme spoločne a osobne pred časom informovali kardinála Korca, prezidenta republiky a bývalého metropolitu, bratislavsko-trnavského arcibiskupa. Pápež Ján Pavol II. dostal viaceré informácie o Slovanoch, o Slovákoch a samotnom Lisztovi v listovej forme, ktorá mu bola doručená a bolo za ňu aj poďakované.

Kontakt: Dr. Peter Kasalovský Administrator and Executive Chairman of The Association Informal Economic Forum Economic Club pkasalovsky@hospodarskyklub.sk www.hospodarskyklub.sk Phone: +421 903 711890

lt ed

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot