Vážený pán predseda Matice slovenskej M. Tkáč

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Vážený pán predseda MS M. Tkáč, netuším, ako je možné označiť niekoľko rokov známe fakty o Franzovi Lisztovi ako "neznáme". Predseda Lisztovej spoločnosti dr. M. Demko, ktorého osobne poznáte, publikoval celý rad faktov v Hospodárskych novinách (1997-98) a potom v Hospodárskom denníku (1999-2003). Bol ocenený za svoje práce o Lisztovi, no i o Slovanoch, prestížnym ocenením Zlatý biatec. O týchto faktoch sme spoločne a osobne pred časom informovali kardinála Korca, prezidenta republiky a bývalého metropolitu, bratislavsko-trnavského arcibiskupa. Pápež Ján Pavol II. dostal viaceré informácie o Slovanoch, o Slovákoch a samotnom Lisztovi v listovej forme, ktorá mu bola doručená a bolo za ňu aj poďakované.

Kontakt: Dr. Peter Kasalovský Administrator and Executive Chairman of The Association Informal Economic Forum Economic Club pkasalovsky@hospodarskyklub.sk www.hospodarskyklub.sk Phone: +421 903 711890

lt ed

Atos a Google Cloud nadviazali globálne partnerstvo

Podnikom vďaka tomu poskytnú bezpečný hybridný cloud, riešenia pre spoluprácu i strojové učenie

Košice majú svoju prvú Kozlovnu s najdlhším výčapom

Majestátna socha kozla pozerajúceho sa na všetkých naokolo, kovový reliéf s kopýtkami na stenách či jeden z najdlhších výčapov.

V špeciálnom kole sú vyčlenené 4 milióny € pre kotly a čerpadlá

Ak chcete príspevok z projektu Zelená domácnostiam, o poukážku žiadajte v máji.

NBS od leta opäť sprísňuje hypotéky. Viete čo vás čaká?

Od 1. júla 2018 sa opäť sprísňujú pravidlá hypoték. Ak ste doteraz váhali, či kúpiť nehnuteľnosť, rozhodnite sa čím skôr.