Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Vážený pán predseda Matice slovenskej M. Tkáč

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Vážený pán predseda MS M. Tkáč, netuším, ako je možné označiť niekoľko rokov známe fakty o Franzovi Lisztovi ako "neznáme". Predseda Lisztovej spoločnosti dr. M. Demko, ktorého osobne poznáte, publikoval celý rad faktov v Hospodárskych novinách (1997-98) a potom v Hospodárskom denníku (1999-2003). Bol ocenený za svoje práce o Lisztovi, no i o Slovanoch, prestížnym ocenením Zlatý biatec. O týchto faktoch sme spoločne a osobne pred časom informovali kardinála Korca, prezidenta republiky a bývalého metropolitu, bratislavsko-trnavského arcibiskupa. Pápež Ján Pavol II. dostal viaceré informácie o Slovanoch, o Slovákoch a samotnom Lisztovi v listovej forme, ktorá mu bola doručená a bolo za ňu aj poďakované.

Kontakt: Dr. Peter Kasalovský Administrator and Executive Chairman of The Association Informal Economic Forum Economic Club pkasalovsky@hospodarskyklub.sk www.hospodarskyklub.sk Phone: +421 903 711890

lt ed

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.