Vážený pán predseda Matice slovenskej M. Tkáč

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Vážený pán predseda MS M. Tkáč, netuším, ako je možné označiť niekoľko rokov známe fakty o Franzovi Lisztovi ako "neznáme". Predseda Lisztovej spoločnosti dr. M. Demko, ktorého osobne poznáte, publikoval celý rad faktov v Hospodárskych novinách (1997-98) a potom v Hospodárskom denníku (1999-2003). Bol ocenený za svoje práce o Lisztovi, no i o Slovanoch, prestížnym ocenením Zlatý biatec. O týchto faktoch sme spoločne a osobne pred časom informovali kardinála Korca, prezidenta republiky a bývalého metropolitu, bratislavsko-trnavského arcibiskupa. Pápež Ján Pavol II. dostal viaceré informácie o Slovanoch, o Slovákoch a samotnom Lisztovi v listovej forme, ktorá mu bola doručená a bolo za ňu aj poďakované.

Kontakt: Dr. Peter Kasalovský Administrator and Executive Chairman of The Association Informal Economic Forum Economic Club pkasalovsky@hospodarskyklub.sk www.hospodarskyklub.sk Phone: +421 903 711890

lt ed

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.