Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Vážený pán predseda Matice slovenskej M. Tkáč

Bratislava 27. októbra (TASR-OTS) - Vážený pán predseda MS M. Tkáč, netuším, ako je možné označiť niekoľko rokov známe fakty o Franzovi Lisztovi ako "neznáme". Predseda Lisztovej spoločnosti dr. M. Demko, ktorého osobne poznáte, publikoval celý rad faktov v Hospodárskych novinách (1997-98) a potom v Hospodárskom denníku (1999-2003). Bol ocenený za svoje práce o Lisztovi, no i o Slovanoch, prestížnym ocenením Zlatý biatec. O týchto faktoch sme spoločne a osobne pred časom informovali kardinála Korca, prezidenta republiky a bývalého metropolitu, bratislavsko-trnavského arcibiskupa. Pápež Ján Pavol II. dostal viaceré informácie o Slovanoch, o Slovákoch a samotnom Lisztovi v listovej forme, ktorá mu bola doručená a bolo za ňu aj poďakované.

Kontakt: Dr. Peter Kasalovský Administrator and Executive Chairman of The Association Informal Economic Forum Economic Club pkasalovsky@hospodarskyklub.sk www.hospodarskyklub.sk Phone: +421 903 711890

lt ed

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH