Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi...

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - Slovenskí kolegovia spolu s významnými zákazníkmi a dodávateľmi ocenili hudobné a spevácke výkony svojich kolegov z Würth-Group.

Vďaka angažovanej podpore a dlhoročnému vedeniu Uliho Dachtlera, ktorý stál pri zrode speváckeho zboru a hudobnej skupiny Würth, mohli jeho členovia v sobotu svojím repertoárom priblížiť poslucháčom bohaté dejiny hudby. Ich hudobný záber bol široký. Hrali swing, jazz, blues, rock aj pop. Spievali gospel a klasické skladby až po súčasný pop a rock.

Hosťovali v mnohých krajinách Európy - od Fínska, Švédska a Nórska cez Belgicko, Holandsko, Francúzsko, Taliansko a Švajčiarsko až po susedné Rakúsko a Maďarsko.

Konateľ spoločnosti Würth Ing. Pavol Šebo poprial nemeckým kolegom mnoho ďalších úspechov na svetových pódiách. Zároveň poďakoval obchodným partnerom za dlhoročnú spoluprácu, pretože minulý rok oslávil Würth Slovensko taktiež 20. narodeniny .

Bola to dôstojná oslava narodenín Würth Chór a Band a príjemný večer plný kvalitnej hudby a dobrej zábavy, ktorý upevnil vzťahy medzi zákazníkmi a dodávateľmi spoločnosti Würth.

Kontakt:

Mgr. Ivana Leporisová, 02/49201211

lt ed

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.