Utorok, 15. jún, 2021 | Meniny má VítKrížovkyKrížovky

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi...

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - Slovenskí kolegovia spolu s významnými zákazníkmi a dodávateľmi ocenili hudobné a spevácke výkony svojich kolegov z Würth-Group.

Vďaka angažovanej podpore a dlhoročnému vedeniu Uliho Dachtlera, ktorý stál pri zrode speváckeho zboru a hudobnej skupiny Würth, mohli jeho členovia v sobotu svojím repertoárom priblížiť poslucháčom bohaté dejiny hudby. Ich hudobný záber bol široký. Hrali swing, jazz, blues, rock aj pop. Spievali gospel a klasické skladby až po súčasný pop a rock.

Hosťovali v mnohých krajinách Európy - od Fínska, Švédska a Nórska cez Belgicko, Holandsko, Francúzsko, Taliansko a Švajčiarsko až po susedné Rakúsko a Maďarsko.

Konateľ spoločnosti Würth Ing. Pavol Šebo poprial nemeckým kolegom mnoho ďalších úspechov na svetových pódiách. Zároveň poďakoval obchodným partnerom za dlhoročnú spoluprácu, pretože minulý rok oslávil Würth Slovensko taktiež 20. narodeniny .

Bola to dôstojná oslava narodenín Würth Chór a Band a príjemný večer plný kvalitnej hudby a dobrej zábavy, ktorý upevnil vzťahy medzi zákazníkmi a dodávateľmi spoločnosti Würth.

Kontakt:

Mgr. Ivana Leporisová, 02/49201211

lt ed

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečítajte si podrobný návod, kedy a ako začať prikrmovať, po akých surovinách siahnuť a ako vybrať správnu detskú výživu.

4 h

Arónia prekvapí chuťou aj blahodarným účinkom na zdravie. Chcete vedieť, aké vitamíny obsahuje, ako ju pestovať či spracovať?

5 h

Ak ste sa rozhodli stráviť tohtoročnú dovolenku na Slovensku, gratulujeme, výborná voľba!

8 h