Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi...

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - Slovenskí kolegovia spolu s významnými zákazníkmi a dodávateľmi ocenili hudobné a spevácke výkony svojich kolegov z Würth-Group.

Vďaka angažovanej podpore a dlhoročnému vedeniu Uliho Dachtlera, ktorý stál pri zrode speváckeho zboru a hudobnej skupiny Würth, mohli jeho členovia v sobotu svojím repertoárom priblížiť poslucháčom bohaté dejiny hudby. Ich hudobný záber bol široký. Hrali swing, jazz, blues, rock aj pop. Spievali gospel a klasické skladby až po súčasný pop a rock.

Hosťovali v mnohých krajinách Európy - od Fínska, Švédska a Nórska cez Belgicko, Holandsko, Francúzsko, Taliansko a Švajčiarsko až po susedné Rakúsko a Maďarsko.

Konateľ spoločnosti Würth Ing. Pavol Šebo poprial nemeckým kolegom mnoho ďalších úspechov na svetových pódiách. Zároveň poďakoval obchodným partnerom za dlhoročnú spoluprácu, pretože minulý rok oslávil Würth Slovensko taktiež 20. narodeniny .

Bola to dôstojná oslava narodenín Würth Chór a Band a príjemný večer plný kvalitnej hudby a dobrej zábavy, ktorý upevnil vzťahy medzi zákazníkmi a dodávateľmi spoločnosti Würth.

Kontakt:

Mgr. Ivana Leporisová, 02/49201211

lt ed

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.