Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi...

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Würth Band a Würth Chór oslávili svoje 20. narodeniny koncertmi v Prahe a Bratislave.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - Slovenskí kolegovia spolu s významnými zákazníkmi a dodávateľmi ocenili hudobné a spevácke výkony svojich kolegov z Würth-Group.

Vďaka angažovanej podpore a dlhoročnému vedeniu Uliho Dachtlera, ktorý stál pri zrode speváckeho zboru a hudobnej skupiny Würth, mohli jeho členovia v sobotu svojím repertoárom priblížiť poslucháčom bohaté dejiny hudby. Ich hudobný záber bol široký. Hrali swing, jazz, blues, rock aj pop. Spievali gospel a klasické skladby až po súčasný pop a rock.

Hosťovali v mnohých krajinách Európy - od Fínska, Švédska a Nórska cez Belgicko, Holandsko, Francúzsko, Taliansko a Švajčiarsko až po susedné Rakúsko a Maďarsko.

Konateľ spoločnosti Würth Ing. Pavol Šebo poprial nemeckým kolegom mnoho ďalších úspechov na svetových pódiách. Zároveň poďakoval obchodným partnerom za dlhoročnú spoluprácu, pretože minulý rok oslávil Würth Slovensko taktiež 20. narodeniny .

Bola to dôstojná oslava narodenín Würth Chór a Band a príjemný večer plný kvalitnej hudby a dobrej zábavy, ktorý upevnil vzťahy medzi zákazníkmi a dodávateľmi spoločnosti Würth.

Kontakt:

Mgr. Ivana Leporisová, 02/49201211

lt ed

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.