Bezplatné poradenstvo spoločnosti LASSARD, s.r.o.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o..

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o., resp. ohlasovaním živností. Klientom zároveň poskytuje bezplatné ekonomické a daňovo-účtovné poradenstvo. Informácie o vybratí vhodnej právnej formy podnikania, tvorbe business plánov, daňovej optimalizácii a účtovných otázkach vám poskytnú právnička JUDr. Petra Burdová, ekonóm Ing. Martin Pastír a ekonomicko-daňový poradca Ladislav Ravasz.

Kontakt: LASSARD, s.r.o. Tomášikova 26 821 01 Bratislava www.lassard.eu

lt pa

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?