Bezplatné poradenstvo spoločnosti LASSARD, s.r.o.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o..

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o., resp. ohlasovaním živností. Klientom zároveň poskytuje bezplatné ekonomické a daňovo-účtovné poradenstvo. Informácie o vybratí vhodnej právnej formy podnikania, tvorbe business plánov, daňovej optimalizácii a účtovných otázkach vám poskytnú právnička JUDr. Petra Burdová, ekonóm Ing. Martin Pastír a ekonomicko-daňový poradca Ladislav Ravasz.

Kontakt: LASSARD, s.r.o. Tomášikova 26 821 01 Bratislava www.lassard.eu

lt pa

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.