Streda, 29. september, 2021 | Meniny má Michal, MichaelaKrížovkyKrížovky

Bezplatné poradenstvo spoločnosti LASSARD, s.r.o.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o..

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o., resp. ohlasovaním živností. Klientom zároveň poskytuje bezplatné ekonomické a daňovo-účtovné poradenstvo. Informácie o vybratí vhodnej právnej formy podnikania, tvorbe business plánov, daňovej optimalizácii a účtovných otázkach vám poskytnú právnička JUDr. Petra Burdová, ekonóm Ing. Martin Pastír a ekonomicko-daňový poradca Ladislav Ravasz.

Kontakt: LASSARD, s.r.o. Tomášikova 26 821 01 Bratislava www.lassard.eu

lt pa

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mestá prechádzajú prirodzenou evolúciou, počas ktorej sa prispôsobujú potrebám svojej doby a najmä svojich rezidentov.

INZERCIA 4 h

Získajte neobmedzený prístup ku všetkým službám.

INZERCIA 4 h

Reťazec ponúka zamestnancom atraktívne rozvojové programy a možnosti rastu.

Skryť Zatvoriť reklamu