Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Bezplatné poradenstvo spoločnosti LASSARD, s.r.o.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o..

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o., resp. ohlasovaním živností. Klientom zároveň poskytuje bezplatné ekonomické a daňovo-účtovné poradenstvo. Informácie o vybratí vhodnej právnej formy podnikania, tvorbe business plánov, daňovej optimalizácii a účtovných otázkach vám poskytnú právnička JUDr. Petra Burdová, ekonóm Ing. Martin Pastír a ekonomicko-daňový poradca Ladislav Ravasz.

Kontakt: LASSARD, s.r.o. Tomášikova 26 821 01 Bratislava www.lassard.eu

lt pa

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.