Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Bezplatné poradenstvo spoločnosti LASSARD, s.r.o.

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o..

Bratislava 25. októbra (TASR-OTS) - V Bratislave od 24.10.2011 začala spoločnosť LASSARD, s.r.o. poskytovať záujemcom bezplatné právne poradenstvo pred zakladaním s.r.o., resp. ohlasovaním živností. Klientom zároveň poskytuje bezplatné ekonomické a daňovo-účtovné poradenstvo. Informácie o vybratí vhodnej právnej formy podnikania, tvorbe business plánov, daňovej optimalizácii a účtovných otázkach vám poskytnú právnička JUDr. Petra Burdová, ekonóm Ing. Martin Pastír a ekonomicko-daňový poradca Ladislav Ravasz.

Kontakt: LASSARD, s.r.o. Tomášikova 26 821 01 Bratislava www.lassard.eu

lt pa

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.